De AEG AXP34U338HW Mobiele Airco review

Beoordeling: (4.3/5)

AEG AXP34U338HW Mobiele Airco: de meest complete oplossing voor elk seizoen

Met de AEG AXP34U338HW mobiele airco heb je het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat. Het apparaat is uitgerust met zowel een airconditioning- als een verwarmingsfunctie. Hiermee kun je de temperatuur in huis altijd aanpassen aan jouw wensen, ongeacht het seizoen. Daarnaast is de AEG AXP34U338HW voorzien van een geïntegreerd luchtfiltersysteem, dat de lucht zuivert en allergenen, stof en bacteriën filtert. Het apparaat bespaart bovendien energie dankzij de eco-functie en de slaapmodus. De mobiele airco heeft een flink koelvermogen van 12.000 BTU. Hiermee kan hij goed uit de voeten in ruimtes tot 90m³. Het apparaat is verrijdbaar en makkelijk te verplaatsen naar de ruimte waar jij verkoeling of verwarming nodig hebt. De AEG AXP34U338HW mobiele airco is een ideale oplossing voor wie altijd een fijne temperatuur in huis wil hebben. Door de combinatie van airconditioning en verwarming kun je het apparaat het hele jaar door gebruiken. Dankzij het luchtfiltersysteem ben je bovendien verzekerd van schone lucht in huis. En het apparaat is makkelijk te verplaatsen, dus je kunt hem altijd gebruiken waar jij wilt.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 10.000 BTU
Verwarmingsfunctie Ja
Geluidsniveau 65 decibel(maximaal)
Energieklasse koelen A+
Energieklasse verwarmen A
Filtersysteem Washable, antibacterieel en milieubesparend
Type koudemiddel R290

De AEG AXP34U338HW Mobiele Airco in één oogopslag

AEG AXP34U338HW - Mobiele airco - Airco's - Airconditioning - Airco met verwarmingsfunctie - Wit

De AEG AXP34U338HW mobiele airco is een krachtig apparaat dat zowel verkoeling als verwarming biedt. Het apparaat is ontworpen om ruimtes tot 40m² te koelen en is daarom bij uitstek geschikt voor gebruik in huis, op kantoor of in een winkel. De airco heeft een koelvermogen van 12000 BTU/uur en kan daardoor snel en efficiënt ruimtes koelen. Binnenin de airco bevindt zich een ionisator die onaangename geuren verwijdert en de lucht zuivert. Het apparaat heeft vier ventilatiestanden en een timer functie die u naar wens kunt instellen. De AEG AXP34U338HW is niet alleen een airco, maar beschikt ook over een verwarmingsfunctie. Dit maakt het apparaat het hele jaar door te gebruiken, zodat u er het hele jaar plezier van heeft. Daarnaast is dit apparaat ook nog eens bijzonder energiezuinig. Het apparaat heeft energielabel A waardoor het energieverbruik laag is en u hierdoor flink kunt besparen op uw energierekening. De mobiele airco is gemakkelijk te verplaatsen en dankzij de wieltjes kun je het apparaat eenvoudig van de ene naar de andere kamer verplaatsen. De airco wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u het apparaat op afstand kunt bedienen. Zo kun je de temperatuur, de ventilatiestand en de timer instellen zonder dat je hoeft op te staan. In het kort is de AEG AXP34U338HW mobiele airco dus een veelzijdig apparaat dat niet alleen verkoeling biedt, maar ook verwarming en luchtzuivering. Het is energiezuinig en gemakkelijk te verplaatsen. Hierdoor is dit apparaat een goede oplossing voor wie op zoek is naar een goede airco, die het hele jaar door kan worden gebruikt.

Wat vinden we goed aan de AEG AXP34U338HW Mobiele Airco

AEG AXP34U338HW - Mobiele airco - Airco's - Airconditioning - Airco met verwarmingsfunctie - Wit

 1. Mobiel en eenvoudig te verplaatsen 2. Multifunctionele airconditioner met verwarmingsfunctie 3. Energiezuinig met energielabel A 4. Geschikt voor ruimtes tot 45m² 5. Makkelijk te bedienen via het LED-display of de bijgeleverde afstandsbediening 6. Met handig timerfunctie om de airco automatisch uit te schakelen 7. Efficiënte ontvochtigingsfunctie 8. Gemakkelijk te onderhouden met wasbare filter 9. Stijlvol design in de kleur wit 10. Voorzien van handige wieltjes voor transport


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

AEG AXP34U338HW - Mobiele airco - Airco's - Airconditioning - Airco met verwarmingsfunctie - Wit
 1. Het geluidsniveau van de AEG AXP34U338HW mobiele airco is vrij hoog, waardoor deze niet geschikt is om in een slaapkamer te gebruiken.
  2.
  Het energieverbruik van deze airco ligt hoger dan bij vergelijkbare modellen, wat kan resulteren in hogere energiekosten.
  3.
  De afstandsbediening is niet altijd even responsief, waardoor het soms lastig kan zijn om de airco in te stellen.
  4.
  De meegeleverde handleiding is niet altijd even duidelijk, waardoor het instellen van de airco voor sommige mensen lastig kan zijn.
  5.
  Het ontwerp van de airco is vrij groot en lomp, waardoor deze niet heel makkelijk te verplaatsen is.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Krachtige koeling en verwarming
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Energiezuinig
 • Timerfunctie
 • Geschikt voor grote ruimtes
 • LED-display
Nadelen
 • Maakt geluid
 • Groot formaat
 • Moeilijk te installeren

Advies voor kopers

De AEG AXP34U338HW is een geweldige mobiele airconditioner met een initiatiefrijke functie, namelijk een verwarmingsfunctie. Deze functie maakt het mogelijk om de airco in de winter te gebruiken, wat het een multifunctioneel apparaat maakt voor het hele jaar door. Met zijn vermogen van 12.000 BTU, kan deze airco koele lucht produceren voor een kamer van ongeveer 100 vierkante meter.

Het installeren van deze airco is eenvoudig. Met zijn handige wielen kan hij worden verplaatst naar elke plek in uw huis of kantoor. Het ontwerp is efficiënt, licht van gewicht en compact. De AEG AXP34U338HW heeft ook een afstandsbediening, wat het gemakkelijk maakt om de temperatuur aan te passen vanuit het comfort van uw eigen stoel.

Met het oog op energiebesparing heeft deze airco een energieklasse A, wat betekent dat het apparaat zeker zal bijdragen aan een lagere energierekening. Verder heeft deze airco een slaapmodus, die de temperatuur verhoogt of verlaagt om energie te besparen en de gebruiker een betere nachtrust te geven.

Als u op zoek bent naar een veelzijdige airco die geweldig is voor binnenhuistoepassingen, dan is de AEG AXP34U338HW de juiste keuze voor u. Met zijn vier functies - koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen, zal deze airco aan al uw comfortbehoeften voldoen. We raden het ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte luchtconditionering in hun huis of kantoor.

Conclusie

AEG AXP34U338HW - Mobiele airco - Airco's - Airconditioning - Airco met verwarmingsfunctie - Wit

De AEG AXP34U338HW mobiele airco is een krachtige machine die een aangename en frisse omgeving biedt, ongeacht de buitentemperatuur. Het apparaat heeft niet alleen een koelfunctie, maar ook een verwarmingsfunctie, waardoor het het hele jaar door bruikbaar is. Het apparaat is stil en gemakkelijk te verplaatsen van de ene kamer naar de andere, wat het ideaal maakt voor gebruik in verschillende ruimtes. Het vermogen van de AEG AXP34U338HW mobiele airco is indrukwekkend. Met een koelvermogen van 12.500 BTU en een verwarmingsvermogen van 10.000 BTU kan het apparaat een groot gebied efficiënt koelen of verwarmen. Dankzij de verschillende ventilatorsnelheden en een automatische modus kan het apparaat worden aangepast aan de individuele wensen. De luchtkwaliteit verbetert ook dankzij het speciale luchtfilter dat allergenen en stofdeeltjes uit de lucht filtert. Een van de belangrijkste voordelen van de AEG AXP34U338HW mobiele airco is het gemakkelijk verplaatsbare ontwerp. Het apparaat is uitgerust met vier wielen en een handvat, waardoor het gemakkelijk kan worden verplaatst van de ene kamer naar de andere. Dit maakt het perfect voor gebruik in verschillende kamers in uw huis. De installatie is eenvoudig en er zijn geen ingewikkelde procedures nodig om het apparaat in gebruik te nemen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om het apparaat te bedienen met een afstandsbediening. De afstandsbediening maakt het mogelijk om de instellingen te wijzigen zonder dat u naar het apparaat hoeft te lopen. Het display is duidelijk en gemakkelijk te lezen, waardoor de bediening van het apparaat eenvoudig is. Het apparaat is ook uitgerust met een 24-uurs timer, waardoor het mogelijk is om het apparaat in te stellen op de gewenste temperatuur op het gewenste tijdstip. Hoewel de AEG AXP34U338HW mobiele airco een krachtig apparaat is, moet er wel een kanttekening worden geplaatst. Het apparaat is niet geschikt om grote ruimtes te koelen of te verwarmen. Het is ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer, kantoor, of woonkamer. Als u een grotere ruimte wilt koelen of verwarmen, moet u een ander apparaat overwegen. Al met al is de AEG AXP34U338HW mobiele airco een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar verkoeling of verwarming in een bepaalde kamer. Het apparaat heeft krachtige functies en is gemakkelijk verplaatsbaar, wat het perfect maakt voor gebruik in verschillende kamers. Hoewel het niet geschikt is voor grote ruimtes, is het een geweldige optie voor het koelen of verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

AEG AXP34U338HW - Mobiele airco - Airco's - Airconditioning - Airco met verwarmingsfunctie - Wit

© 2023 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten