De Auronic Mobiele Airco 10.000 BTU review

Beoordeling: (4.1/5)

"Koele verademing voor elk vertrek met de Auronic mobiele airco!"

De Auronic mobiele airco is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het verkoelen van kamers tot 35m². Met een vermogen van 10.000 BTU en vier verschillende standen is deze airco geschikt voor zowel thuisgebruik als op kantoor. Daarnaast wordt de airco geleverd met een afstandsbediening en een raamafdichtingskit, waardoor het installeren en bedienen van de airco zeer eenvoudig is. Met de Auronic mobiele airco ben je verzekerd van een aangename en koele leef- of werkomgeving tijdens warme zomerdagen. Het apparaat is voorzien van een led-display, waarop je de temperatuur en andere instellingen duidelijk kunt aflezen. Ook beschikt de airco over een timerfunctie, zodat je hem gemakkelijk kunt instellen om aan- en uit te gaan op specifieke tijden. Daarnaast is de Auronic mobiele airco ook nog eens zeer energiezuinig, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Het apparaat is bovendien erg stil, waardoor je geen last hebt van vervelende geluiden tijdens het gebruik. Al met al is de Auronic mobiele airco een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken airco voor thuis of op kantoor.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 10.000 BTU
Geschikt voor ruimte 15-35 m²
Aantal standen 4 standen
Afstandsbediening Ja
Raamafdichtingskit Ja
Geluidsniveau 54 dB
Energieklasse A

De Auronic Mobiele Airco 10.000 BTU in één oogopslag

Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskits - 5-25m²

De Auronic Mobiele Airco is een krachtige airconditioner die zorgt voor verkoeling op warme dagen. Met een vermogen van 10.000 BTU kan de airco ruimtes van 15-35 m² koelen. Deze airco heeft vier verschillende standen en is voorzien van een afstandsbediening, waarmee de standen eenvoudig aangepast kunnen worden. Dankzij de handige raamafdichtingskit is de airco gemakkelijk te installeren. Hierdoor wordt warme lucht direct naar buiten afgevoerd, terwijl koele lucht in de kamer blijft circuleren. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in de kamer zonder gedoe met ingewikkelde installaties. Naast verkoeling biedt de Auronic Mobiele Airco ook de mogelijkheid om te ontvochtigen. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid in de kamer verlaagd, wat resulteert in een prettigere en gezondere leefomgeving. Het apparaat is ook nog eens energiezuinig, waardoor het energieverbruik beperkt blijft. De airco heeft een strakke en moderne uitstraling, waardoor het naadloos aansluit op verschillende interieurstijlen. Het apparaat is bovendien voorzien van zwenkwieltjes, waardoor het eenvoudig verplaatst kan worden. Zo kan de airco op verschillende plekken gebruikt worden. Kortom, de Auronic Mobiele Airco is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar verkoeling tijdens warme dagen. Het apparaat is snel en eenvoudig te installeren, energiezuinig en biedt vele mogelijkheden voor instellingen. Met deze airco ben je klaar voor de zomer!

Wat vinden we goed aan de Auronic Mobiele Airco 10.000 BTU

Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskits - 5-25m²

1. De Auronic mobiele airco heeft een koelvermogen van 10.000 BTU, wat voldoende is om een ruimte van 15-35 m2 te koelen. Dit maakt hem geschikt voor de meeste huiskamers, slaapkamers en zelfs kleine kantoren.
2. De airco heeft vier verschillende standen, waardoor je hem kunt afstellen op jouw persoonlijke koelbehoeften. Zo kun je kiezen tussen de normale stand, de eco-stand, de slaapstand en de snelle koelstand.
3. De afstandsbediening maakt het mogelijk om de airco vanuit je luie stoel te bedienen. Zo hoef je niet op te staan om de temperatuur aan te passen of de stand te veranderen.
4. Bij de airco wordt een raamafdichtingskit meegeleverd, waarmee je de airco eenvoudig kunt installeren. Dit voorkomt dat er warme lucht van buiten naar binnen komt en zorgt voor een efficiëntere koeling.
5. De airco heeft een timerfunctie, waarmee hij automatisch aan- en uitgeschakeld kan worden. Zo hoef je niet zelf te onthouden om hem uit te zetten als je bijvoorbeeld gaat slapen of de deur uit gaat.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskits - 5-25m²
- De mobiele airco is vrij groot en zwaar, waardoor het niet erg makkelijk is om hem te verplaatsen.
- Het geluid dat de airco maakt kan als storend worden ervaren, vooral op de hoogste stand.
- De raamafdichtingskit werkt niet altijd even goed, waardoor er nog steeds warme lucht naar binnen kan komen.
- Het energieverbruik van de airco is vrij hoog, waardoor de energierekening flink kan oplopen als het apparaat vaak aan staat.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Koelt snel
 • Makkelijk te bedienen
 • Mobiel
 • Afstandsbediening
 • Energiezuinig
 • Raamafdichtingskit inbegrepen
Nadelen
 • Luide ventilator
 • Waterbak moet regelmatig geleegd worden
 • Zwaar
 • Prijs
 • Afstellen kan lastig zijn

Advies voor kopers

Ben je op zoek naar verkoeling tijdens warme zomerdagen? Dan is de Auronic Mobiele Airco een goede keuze. Met een vermogen van 10.000 BTU kan deze airco een ruimte van 15 tot 35 m2 efficiënt koelen. Bovendien is het apparaat voorzien van 4 verschillende standen en een afstandsbediening, zodat je gemakkelijk de gewenste temperatuur kunt instellen. Daarnaast wordt er een raamafdichtingskit meegeleverd, waarmee je de airco veilig en eenvoudig kunt installeren.

Belangrijk om te weten is dat mobiele airco's per definitie geluid maken. De Auronic Mobiele Airco is geen uitzondering, maar met een geluidsniveau van 65 decibel is het nog steeds goed te doen. Zeker wanneer je de airco vaker gebruikt, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een stille variant. Ook is het raadzaam om rekening te houden met het energieverbruik van de airco. Met een energielabel van A is de Auronic Mobiele Airco een relatief zuinig apparaat.

Verder is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. De Auronic Mobiele Airco is geschikt voor ruimtes tussen de 15 en 35 m2, dus meet van tevoren goed op welke maat airco je nodig hebt. Houd er ook rekening mee dat de airco aangesloten moet worden op een afvoer om vocht af te voeren. Als je hier geen rekening mee houdt, kan dit leiden tot een hoge luchtvochtigheid in de ruimte en schimmelvorming.

Al met al is de Auronic Mobiele Airco een goede keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte manier om een ruimte te koelen. Let wel op het geluidsniveau en het energieverbruik, en kies de juiste maat voor jouw ruimte. Zo kun je optimaal genieten van verkoeling tijdens warme zomerdagen.

Conclusie

Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskits - 5-25m²

Het Auronic Mobiele Airco 10.000 BTU is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve, krachtige en energiezuinige airconditioner voor hun woning of kantoor. Dit apparaat is voorzien van 4 verschillende standen en een gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening, wat betekent dat je het apparaat kunt instellen op de temperatuur die het meest comfortabel voor je is. Een van de grootste voordelen van het Auronic Mobiele Airco 10.000 BTU is de efficiënte werking. Het apparaat gebruikt energiezuinige technologie om bepaalde delen van de constructie te koelen en warmte af te voeren, waardoor het niet alleen sneller werkt, maar ook minder stroom verbruikt dan vergelijkbare modellen. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van deze airconditioner zonder je zorgen te hoeven maken over je energierekening. Een ander voordeel van dit apparaat is de gemakkelijke installatie. Het wordt geleverd met een raamafdichtingskit die ervoor zorgt dat alle hete lucht naar buiten wordt afgevoerd, waardoor je kamer snel afkoelt. De bijgeleverde afstandsbediening zorgt ervoor dat je de temperatuur kunt wijzigen zonder fysiek bij het apparaat te hoeven zijn. Het apparaat heeft een compact design en kan eenvoudig verplaatst worden van de ene kamer naar de andere. Er zijn ook bepaalde nadelen verbonden aan het gebruik van de Auronic Mobiele Airco 10.000 BTU. Zo kan het apparaat te luid zijn voor sommige gebruikers, vooral als het op de maximale stand staat. Bovendien kan de afvoerslang, die aangesloten moet worden op het apparaat, vrij kort zijn, wat kan leiden tot beperkingen in de plaatsingsmogelijkheden. Kortom, het Auronic Mobiele Airco 10.000 BTU is een betrouwbaar en efficiënt apparaat dat perfect is voor iedereen die op zoek is naar een mobiele airconditioner om hun woon- of werkomgeving koel te houden tijdens de warme zomermaanden. Het apparaat is gemakkelijk te installeren, werkt energiezuinig en biedt de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen aan jouw individuele voorkeuren. Als je echter op zoek bent naar een fluisterstille airconditioner of een lange afvoerslang, moet je wellicht verder zoeken.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Auronic Mobiele Airco - 10.000 BTU - 4 Standen - met Afstandsbediening en Raamafdichtingskits - 5-25m²

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten