De Blumill Smart Airco Mobiele Airco met WiFi 7000 BTU review

Beoordeling: (4.3/5)

Blumill Smart Airco: Houd je ruimte koel en comfortabel met gemak!

Het is zomer en de temperaturen lopen hoog op. Met de Blumill Smart Airco is het mogelijk om zelfs op de warmste dagen een koel huis te hebben. Deze mobiele airconditioner kan tot wel 7000 BTU koelen en is daarmee geschikt voor ruimtes van ongeveer 20 m². Dankzij het compacte formaat en de wieltjes is de Blumill Smart Airco eenvoudig te verplaatsen naar elke gewenste ruimte. Wat deze airconditioner extra bijzonder maakt, is de WiFi-functie. Hierdoor is het mogelijk om de airconditioner te bedienen met een app op je telefoon. Zo kun je op afstand de temperatuur regelen en de airco in- of uitschakelen. Je kunt zelfs een timer instellen, zodat de airco vanzelf uitgaat. Dit zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor besparing op de energierekening. Het apparaat is bovendien voorzien van een ontvochtigingsfunctie, waardoor het ook geschikt is voor vochtige ruimtes. De Blumill Smart Airco wordt geleverd met een raamafdichting kit, waardoor er geen warme lucht van buiten naar binnen kan komen. Dit zorgt voor een efficiëntere koeling.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 7000 BTU
Ontvochtigingscapaciteit tot 30 liter per dag
Draadloze bediening via app op mobiele telefoon
Energie-efficiëntieklasse A
Geluidsniveau slechts 52 dB(A)
Afstandsbediening inclusief
Raamafdichting-kit inclusief

De Blumill Smart Airco Mobiele Airco met WiFi 7000 BTU in één oogopslag

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco - Met Wifi - 7000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - Inclusief Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit

De Blumill Smart Airco is een mobiele airconditioning die geschikt is voor ruimtes tot 20 vierkante meter. Met een koelvermogen van 7000 BTU is deze airco in staat om snel een aangename temperatuur te creëren op warme dagen. Wat deze airco uniek maakt, is dat hij beschikt over wifi-connectie. Hierdoor kan je de airco bedienen met je smartphone en hem ook van afstand aan en uit zetten. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld onderweg bent naar huis en alvast wil zorgen dat de temperatuur lekker koel is bij aankomst. Een andere handige eigenschap van de Blumill Smart Airco is dat hij ook geschikt is als ontvochtiger. Indien je dus last hebt van vochtproblemen in huis, kan deze airco helpen om de luchtvochtigheid in huis te verminderen. Door het compacte formaat en de handige wieltjes onder de airco is deze eenvoudig te verplaatsen naar de ruimte waar je hem nodig hebt. De Blumill Smart Airco wordt geleverd met een raamafdichtingskit. Deze kit zorgt ervoor dat de warme lucht die de airco naar buiten blaast, netjes wordt afgevoerd zonder dat er warme lucht van buiten naar binnen kan komen. Daarnaast beschikt de airco over verschillende ventilatiestanden en een timerfunctie, waardoor je hem helemaal naar wens kan instellen. De bediening van de airco kan zowel via de meegeleverde afstandsbediening, als via de smartphone app. Over het algemeen zijn klanten zeer tevreden over de Blumill Smart Airco. Ze waarderen vooral de handige wifi-functie, waarmee de airco op afstand bediend kan worden en de ontvochtigingsfunctie. Ook vinden ze het een prettige bijkomstigheid dat de airco geleverd wordt inclusief raamafdichtingskit, waardoor de warme lucht netjes afgevoerd kan worden. Wel vinden sommige klanten de airco wat aan de luidruchtige kant en kan ook het wat hogere prijskaartje een struikelblok zijn. Al met al is de Blumill Smart Airco een goede keuze als je op zoek bent naar een compacte, mobiele airco die eenvoudig te bedienen is en beschikt over handige functies zoals wifi-connectie en een ontvochtigingsfunctie.

Wat vinden we goed aan de Blumill Smart Airco Mobiele Airco met WiFi 7000 BTU

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco - Met Wifi - 7000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - Inclusief Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit

- De Blumill Smart Airco is een mobiele airco die je zonder veel moeite van de ene naar de andere kamer kunt verplaatsen.
- Met een koelvermogen van 7000 BTU is deze airco geschikt voor het koelen van kleine tot middelgrote ruimtes.
- Dankzij de ingebouwde wifi-functie kun je de airco bedienen met een app op je smartphone of tablet.
- De meegeleverde raamafdichtingskit zorgt ervoor dat je de airco eenvoudig kunt installeren zonder dat er warme lucht van buiten naar binnen komt.
- Naast koelen kan deze airco ook ontvochtigen, wat met name in vochtige ruimtes erg prettig is.
- De Blumill Smart Airco is relatief stil, waardoor je er ook 's nachts van kunt genieten zonder dat het storend is.
- Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de airco eenvoudig bedienen vanaf de bank of stoel.
- Dankzij de vier zwenkwielen is deze airco gemakkelijk te verplaatsen, ook als hij op vol vermogen draait.
- De uitneembare en wasbare filters zorgen ervoor dat je de airco eenvoudig kunt schoonmaken en onderhouden.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco - Met Wifi - 7000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - Inclusief Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit
1. Geluidsniveau: De Blumill Smart Airco maakt relatief veel geluid, wat storend kan zijn voor gebruikers die rustig willen werken, slapen of ontspannen in dezelfde kamer. 2. Energieverbruik: De airco verbruikt meer energie dan vergelijkbare modellen, waardoor de energierekening hoger uit kan vallen. 3. Koelvermogen: Hoewel de airconditioner geschikt is voor ruimtes tot 20 vierkante meter, heeft het moeite om de temperatuur in grotere kamers snel te verlagen. 4. Installatie: Het installeren van de raamafdichting kan omslachtig zijn, vooral als de gebruiker weinig kluservaring heeft. 5. Wifi-verbinding: De wifi-verbinding kan soms instabiel zijn, waardoor het bedienen van de airco op afstand niet altijd goed werkt.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Wifi connectivity
  • Easy to move with wheels
  • Suitable for dehumidification
  • Window sealing kit included
  • Effective cooling with 7000 BTU
  • Remote control operation
Nadelen
  • Noisy during operation
  • Requires periodic maintenance
  • Only suitable for small rooms

Advies voor kopers

De Blumill Smart Airco is een mobiele airconditioner met WiFi en 7000 BTU. Deze airco is geschikt voor het koelen en ontvochtigen van ruimtes tot 20 vierkante meter. Met de WiFi-functie kun je de airco eenvoudig bedienen via een app op je smartphone of tablet. Ook beschikt deze airco over handige wieltjes, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste locatie.

Een groot voordeel van deze airco is dat hij geleverd wordt met een raamafdichtingskit. Hierdoor kun je de warme lucht eenvoudig naar buiten afvoeren, wat zorgt voor een efficiëntere koeling. Daarnaast heeft deze airco een ontvochtigingsfunctie, waardoor hij ook geschikt is voor het verwijderen van vocht uit de lucht. Dit is vooral handig in vochtige ruimtes, zoals badkamers of kelders.

Als je op zoek bent naar een airco die je gemakkelijk kunt bedienen via WiFi en ook geschikt is voor ontvochtiging, dan is de Blumill Smart Airco zeker het overwegen waard. Met de raamafdichtingskit zorg je bovendien voor een maximale koelcapaciteit en efficiëntie. Houd er wel rekening mee dat de airco relatief luidruchtig kan zijn, dus het is aan te raden om hem niet in de slaapkamer te plaatsen.

Conclusie

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco - Met Wifi - 7000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - Inclusief Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit

De Blumill Smart Airco is een uitstekende mobiele airconditioner die jouw huis koel houdt tijdens de zomermaanden. De airco heeft een vermogen van 7000 BTU en kan een oppervlak van maximaal 20 vierkante meter koelen.

De Blumill Smart Airco heeft een aantal handige functies die het makkelijker maken om de airconditioner te gebruiken. Zo heeft de airco wifi, waardoor je de temperatuur vanaf je smartphone kunt regelen. Daarnaast heeft de airco een timer functie en een slaapmodus, zodat je de airco automatisch kunt uitschakelen of verlagen wanneer je gaat slapen.

De Blumill Smart Airco is makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes en kan gebruikt worden voor ontvochtiging. De airco wordt geleverd inclusief raamafdichting kit, waardoor je de airco makkelijk kunt installeren in jouw woning.

Een nadeel van de Blumill Smart Airco is dat het geluidsniveau hoger kan zijn dan andere mobiele airconditioners. Het is daarom aan te raden om de airco op een veilige afstand van je slaapplaats te plaatsen, zodat het geluidsniveau niet storend is.

Al met al is de Blumill Smart Airco een goede keuze voor mensen die een mobiele airconditioner willen met handige functies en een krachtige koeling. De airco kan gebruikt worden om de temperatuur in jouw woning te regelen en is makkelijk te installeren.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco - Met Wifi - 7000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - Inclusief Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten