De Blumill Smart Airco review

Beoordeling: (4.1/5)

"Blumill Smart Airco: Jouw mobiele oplossing voor een koelere zomer!"

Op zoek naar een slimme airconditioner voor het koelen van je huis deze zomer? Kijk dan eens naar de Blumill Smart Airco. Deze mobiele airco heeft een wifi-verbinding waarmee je hem eenvoudig kunt bedienen via je smartphone of tablet. De airco heeft een koelcapaciteit van 9000 BTU en is geschikt voor kamers tot 25 vierkante meter. Maar deze airco kan niet alleen koelen, hij heeft ook een ontvochtigingsfunctie om vochtige lucht te verwijderen en zo de luchtkwaliteit te verbeteren. De Blumill Smart Airco is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes. De meegeleverde raamafdichtingskit zorgt ervoor dat je de airco snel en eenvoudig in elk raam kunt installeren. Daarnaast heeft de Blumill Smart Airco verschillende ventilatorsnelheden en een timerfunctie, zodat je kunt instellen wanneer hij aan of uit moet gaan. Al met al is dit een geweldige optie voor wie op zoek is naar een draagbare en slimme airconditioner om te gebruiken tijdens de warmere maanden.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 9000 BTU/h
Geschikt voor ruimtes tot 25 m²
Ontvochtigingsfunctie ja
Wifi-functie ja
Type luchtfilter wasbaar en herbruikbaar
Geluidsniveau 51 dB
Energieklasse A

De Blumill Smart Airco in één oogopslag

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco met Wifi - 9000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - op Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit

De Blumill Smart Airco is een mobiele airco met wifi en ontvochtigingsfunctie. Met zijn 9000 BTU is deze airco geschikt voor het koelen van ruimtes tot 25 vierkante meter. Dankzij zijn compacte formaat en wieltjes is hij eenvoudig te verplaatsen naar de kamer waar je verkoeling nodig hebt. De Blumill Smart Airco is gemakkelijk te bedienen met zowel de afstandsbediening als de app via je smartphone. Met de app kun je eenvoudig de temperatuur en ventilatorsnelheid instellen en het apparaat aan- en uitschakelen. De airco is compatibel met zowel Google Home als Amazon Alexa, zodat je hem ook met je stem kunt bedienen. Naast het koelen van de ruimte, heeft deze airco ook een ontvochtigingsfunctie. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid verlaagd, wat zorgt voor een aangenamer binnenklimaat. Door de raamafdichting kit blijft de warme lucht buiten en wordt de gekoelde lucht binnen gehouden. Dit zorgt voor optimale koeling en energiebesparing. De Blumill Smart Airco heeft een strak design en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij lang meegaat. Het apparaat heeft ook een timerfunctie, zodat je hem op de gewenste tijden kunt instellen. Het geluidsniveau van de airco is slechts 56 dB, waardoor hij niet storend aanwezig is en je rustig kunt werken of slapen. Kortom, de Blumill Smart Airco is een slimme airco die niet alleen zorgt voor verkoeling van je ruimte, maar ook het binnenklimaat verbetert middels ontvochtiging. Dankzij de wifi-functionaliteit en compatibiliteit met Google Home en Amazon Alexa is hij gemakkelijk te bedienen. Het strakke design en de hoogwaardige materialen maken het een duurzaam product.

Wat vinden we goed aan de Blumill Smart Airco

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco met Wifi - 9000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - op Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit

1. Veelzijdigheid: De Blumill Smart Airco biedt meer dan alleen koeling. Het is ontworpen om ook te ontvochtigen en kan worden ingesteld om te werken als een ventilator zonder koeling, waardoor het een handige aanvulling is op elke ruimte in huis. 2. WiFi-connectiviteit: Deze airconditioner heeft WiFi-mogelijkheden, waardoor het op afstand bediend kan worden via een smartphone of tablet. Dit betekent dat je de temperatuur van je huis kunt regelen of de airco kunt inschakelen voordat je thuis komt. 3. Makkelijk te verplaatsen: De Blumill Smart Airco is voorzien van wieltjes, waardoor hij gemakkelijk door het huis kan worden verplaatst. Dit is handig als je de airconditioner van kamer naar kamer wilt verplaatsen, of als je hem wilt opbergen tijdens de winter. 4. Raamafdichtingskit inbegrepen: Een raamafdichtingskit is inbegrepen bij de Blumill Smart Airco, waardoor je gemakkelijk de airco via een raam kunt installeren zonder dat er warme lucht terug naar binnen komt. 5. Efficiëntie: Met een vermogen van 9000 BTU kan deze airconditioner een ruimte tot 30 vierkante meter koelen. Het heeft ook een energiezuinige modus, waardoor het minder stroom verbruikt wanneer er minder koeling nodig is.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco met Wifi - 9000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - op Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit
De Blumill Smart Airco is vrij luidruchtig, waardoor het misschien moeilijk kan zijn om te gebruiken in een stille omgeving.
De mobiele airco is redelijk groot en zwaar, wat het moeilijk maakt om te verplaatsen van de ene kamer naar de andere.
Het apparaat is relatief duur in vergelijking met andere draagbare airconditioners op de markt.
Het model heeft een laag koelvermogen in vergelijking met andere opties op de markt (slechts 9000 BTU).
De bijgeleverde raamafdichting-kit is moeilijk te installeren en kan overmatige koude lucht niet goed tegenhouden waardoor de efficiëntie van de airco kan afnemen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Mobiele airco met WiFi
  • Geschikt voor ontvochtiging
  • Inclusief raamafdichting kit
Nadelen
  • Maakt geluid
  • Minder geschikt voor grote ruimtes

Advies voor kopers

De Blumill Smart Airco is een mobiele airconditioner met een capaciteit van 9000 BTU. Het apparaat is geschikt voor het koelen, verwarmen en ontvochtigen van ruimtes tot 30 m². Het heeft een ingebouwde wifi-module waarmee je het apparaat kunt bedienen via een app op je smartphone. Daarnaast is de airco voorzien van wieltjes en een raamafdichting-kit, zodat je hem gemakkelijk van kamer naar kamer kunt verplaatsen. Bij de aanschaf van een mobiele airconditioner is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit van het apparaat. Dit wordt uitgedrukt in BTU (British Thermal Units) en geeft aan hoeveel koelvermogen het apparaat heeft. Voor een kamer van 30 m² is een airco met een capaciteit van 9000 BTU voldoende. Houd er echter rekening mee dat een airco minder efficiënt werkt bij hogere temperaturen en vochtigheid. Een ander aspect om op te letten bij de aankoop van een mobiele airconditioner is het geluidsniveau. Het is belangrijk om te kiezen voor een apparaat met een laag geluidsniveau, zodat je niet gestoord wordt tijdens het gebruik. De Blumill Smart Airco heeft een geluidsniveau van 65 decibel, wat vergelijkbaar is met het geluid van een stofzuiger. Tot slot is het ook belangrijk om te kijken naar de energie-efficiëntie van het apparaat. Een hogere energie-efficiëntie betekent dat het apparaat minder energie verbruikt en dus beter is voor het milieu en je portemonnee. De Blumill Smart Airco heeft energielabel A, wat betekent dat hij relatief energiezuinig is. Al met al is de Blumill Smart Airco een goede keuze voor wie op zoek is naar een mobiele airconditioner met wifi-bediening en een capaciteit van 9000 BTU. Dankzij de wieltjes en raamafdichting-kit is hij gemakkelijk te verplaatsen en te installeren. Let bij de aanschaf wel op de capaciteit, geluidsniveau en energie-efficiëntie van het apparaat.

Conclusie

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco met Wifi - 9000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - op Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit

Het Blumill Smart Airco is een mobiele airconditioner die meer biedt dan alleen het verkoelen van lucht. Met zijn wifi-connectiviteit kan je het apparaat op afstand bedienen met de bijbehorende app. Zo kan je bijvoorbeeld de temperatuur aanpassen voordat je thuiskomt of de airconditioner uitzetten wanneer je niet thuis bent.

Daarnaast is deze airco ook geschikt voor het ontvochtigen van ruimtes, wat vooral handig is in vochtige omgevingen. Dankzij de raamafdichting kit kan je de airco makkelijk installeren en verplaatsen waar nodig. De Blumill Smart Airco is ook niet alleen stil tijdens het gebruik, maar het is ook energiezuinig, wat ervoor zorgt dat de airconditioner bijdraagt aan een lagere energierekening.

De design van de airco is ook aantrekkelijk en past in elk huishouden. Het apparaat maakt geen storende geluiden en is zelfs handig voor gebruik tijdens een goede nachtrust. De bediening op afstand is van uitstekende kwaliteit en voegt waarde toe aan de airconditioner, waardoor deze nog gebruiksvriendelijker en handiger is voor dagelijks gebruik.

Al met al is de Blumill Smart Airco een veelzijdige oplossing voor verkoeling en ontvochtiging in huis en zal het bijdragen aan een comfortabel klimaat. De vele handige functies, zoals de afstandsbediening, de stille werking en de energiezuinigheid, maken dit een zeer geschikte keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en efficiëntie in een mobiele airconditioner.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

BluMill Smart Airco - Mobiele Airco met Wifi - 9000 BTU - Airconditioning - Geschikt voor Ontvochtiging - op Wieltjes - incl. Raamafdichting Kit

© 2023 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten