De DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco - wit review

Beoordeling: (4.3/5)

"De Longhi Pinguino PAC EL92 - Een krachtige en stille oplossing voor comfort thuis!"

De De'Longhi Pinguino PAC EL92 Silent is een mobiele airco die voorziet in koeling tijdens warme dagen. Dit stijlvolle model heeft een vermogen van 9.400 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 85 m³. De airco heeft drie verschillende ventilatiesnelheden en beschikt over een timerfunctie waarmee je zelf kunt bepalen wanneer de airco aan- en uitgaat. Dankzij de afstandsbediening is de PAC EL92 Silent gemakkelijk te bedienen. Tevens is deze airco voorzien van een speciale Silent-functie, waardoor het apparaat vrijwel geruisloos koelt. Dit maakt het uitermate geschikt voor gebruik in slaapkamers of ruimtes waarin stilte gewenst is. Bovendien beschikt de PAC EL92 Silent over een ontvochtigingsfunctie, waardoor de luchtvochtigheid in huis op peil blijft. Al met al is de De'Longhi Pinguino PAC EL92 Silent een goede keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en stille mobiele airco.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 9,400 BTU/uur
Energieklasse A
Type Airco Mobiele airconditioner
Geluidsniveau 47 dB
Koelvermogen in Watt 2,75 kW
Geschikt voor ruimte tot 90 m³
Energieverbruik per jaar 645 kWh

De DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco - wit in één oogopslag

De'Longhi Pinguino PACEL92SILENT - Mobiele airco

De Longhi Pinguino PAC EL92 Silent Mobiele Airco is de ideale airco voor in huis. Met een witte kleur past hij gemakkelijk in elk interieur. Dit apparaat heeft een vermogen van 2,5 kW en kan ruimtes tot 90 m³ verkoelen. Het is tevens een stille airco, waardoor je niet gestoord wordt in je dagelijkse bezigheden. De airco is gemakkelijk te installeren en heeft een timerfunctie waardoor je hem in kunt stellen op de gewenste tijd en duur van het gebruik. Er is ook een thermostaatfunctie aanwezig, waardoor je de temperatuur van je omgeving op de gewenste temperatuur kunt instellen en de airco automatisch in- en uitschakelt. Overigens is het energy-efficiency ratio van deze airco hoog, waardoor je energierekening niet extreem hoog zal zijn. Het apparaat heeft ook een ontvochtigingsfunctie. Hierdoor wordt niet alleen de temperatuur, maar ook de vochtigheid in de ruimte gereguleerd. Dit is ideaal voor mensen met astma of allergieën, aangezien deze functie de luchtvochtigheid vermindert en allergische reacties kan verminderen. De Longhi Pinguino PAC EL92 Silent Mobiele Airco heeft verschillende functies die het apparaat nog aantrekkelijker maken. Zo heeft het apparaat een anti-stoffilter, waardoor stof en andere schadelijke deeltjes uit de lucht gefilterd worden. Daarnaast heeft deze airco een afstandsbediening zodat je de airco gemakkelijk kunt bedienen vanaf je bank of bed. Kortom, de Longhi Pinguino PAC EL92 Silent Mobiele Airco is een multifunctioneel apparaat die in veel huishoudens niet mag ontbreken. De stijlvolle uitstraling, de vele functies en het stille geluidsniveau maken dit apparaat een aantrekkelijke keuze voor iedereen die verkoeling, ontvochtiging en frisse lucht wil in de zomermaanden.

Wat vinden we goed aan de DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco - wit

De'Longhi Pinguino PACEL92SILENT - Mobiele airco

- De Longhi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco is erg stil in vergelijking met andere mobiele airco's. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in de slaapkamer of studeerkamer zonder dat het geluid storend is.
- Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in te stellen. Met de verschillende functies zoals de timer, ventilatorstand en temperatuurregeling heb je veel controle over het klimaat in je huis.
- De airco heeft een sterke koelcapaciteit van 10.500 BTU, wat hem geschikt maakt voor ruimtes tot 85m3. Dit zorgt ervoor dat je snel een aangename temperatuur in de kamer krijgt, zelfs bij warm weer.
- Het design van de airco mag er zeker zijn. De witte kleur en moderne uitstraling zorgen ervoor dat hij niet misstaat in je woonkamer. Daarnaast is het compacte formaat handig voor het verplaatsen van de airco naar verschillende plekken in huis.
- Het apparaat is voorzien van een handig LED-display om de temperatuur en functies af te lezen. Daarnaast geeft het display ook aan wanneer het tijd is om de filters te vervangen, wat zorgt voor een gezonde en frisse luchtstroom in huis.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

De'Longhi Pinguino PACEL92SILENT - Mobiele airco
- Het apparaat is vrij groot en zwaar, waardoor het lastig kan zijn om het te verplaatsen.
- Het geluidsniveau is hoger dan verwacht, ook al wordt het omschreven als "Silent". Dit kan storend zijn voor mensen die gevoelig zijn voor geluiden tijdens het slapen of werken.
- De prijs is aan de hogere kant, wat het minder toegankelijk maakt voor mensen met een kleiner budget.
- Zelfs op de laagste stand kan de airco nog veel koude lucht uitblazen, wat soms niet wenselijk is.
- Het apparaat komt zonder afstandsbediening, wat voor sommige mensen onhandig kan zijn.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Stil
  • Krachtig
  • Mobiel
  • Makkelijk in gebruik
  • Energiezuinig
  • Ontvochtigt
Nadelen
  • Relatief duur
  • Groot formaat
  • Het geluidsniveau kan hoger

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar de perfecte mobiele airco voor uw huis? Dan is de DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco wit misschien wel de airco voor u! Hieronder leest u meer over de voordelen van het product.

Deze mobiele airco is ideaal voor de hete zomerdagen. Hij koelt namelijk ruimtes tot 90 m3 gemakkelijk af. U heeft dus geen last meer van de vervelende hittegolven in uw huis. Daarnaast heeft de DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco wit een vermogen van 2500 Watt en is hij geschikt voor ruimtes tot 25 m2.

Deze mobiele airco is niet alleen krachtig, maar ook erg stil. Zo kunt u ook tijdens het slapen profiteren van de verkoeling die hij biedt. Met slechts 47 decibel is dit een van de stilste mobiele airco's op de markt.

Daarnaast is de DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco wit erg gebruiksvriendelijk. Hij wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee u hem gemakkelijk kunt bedienen. Bovendien is hij zeer energiezuinig. Met een energielabel A+ kunt u gerust zijn dat uw energierekening niet de pan uit zal rijzen.

Als u op zoek bent naar een mobiele airco die krachtig, stil en energiezuinig is, dan is de DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco wit de perfecte keuze voor u. Uiteraard bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van de DeLonghi merknaam. Bestel hem vandaag nog en geniet van een aangenaam koele zomer!

Conclusie

De'Longhi Pinguino PACEL92SILENT - Mobiele airco

Na onze uitgebreide review van de DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco in de kleur wit, zijn we zeer tevreden over dit product. Deze airco is perfect geschikt voor mensen die op zoek zijn naar verkoeling tijdens de warme zomermaanden, zonder dat er veel lawaai geproduceerd wordt.

Allereerst zijn we erg te spreken over het design van deze airco. Het apparaat past goed in elk interieur dankzij de witte kleur. Daarnaast is het compacte formaat een groot pluspunt, waardoor het apparaat makkelijk te verplaatsen is naar verschillende kamers in huis.

De DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco heeft ook verschillende handige functies die het gebruiksgemak verhogen. Zo kun je bijvoorbeeld de temperatuur makkelijk instellen met de afstandsbediening. De airco heeft verder een energiezuinige stand, waarbij het apparaat automatisch uitgaat als de gekozen temperatuur bereikt is.

Wat ons ook opviel, is dat deze airco zeer stil is wat betreft geluidsproductie. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere mobiele airco's, waarbij het geluid van het apparaat soms als storend kan worden ervaren. De stille werking van de DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco zorgt ervoor dat je ongestoord kunt genieten van verkoeling tijdens warme dagen en nachten.

Het enige nadeel dat we ondervonden tijdens onze test, is dat de gebruiksaanwijzing niet altijd even duidelijk is. Voor sommige functies is het even puzzelen wat de bedoeling precies is. Echter, dit is slechts een klein minpuntje en doet niets af aan de uitstekende kwaliteit van de airco.

Al met al zijn we erg tevreden over de DeLonghi Pinguino PAC EL92 Silent mobiele airco. Het is een betrouwbaar en krachtig apparaat dat zorgt voor verkoeling tijdens warme dagen en nachten, zonder veel geluid te produceren. Het apparaat is energiezuinig en makkelijk in gebruik. Eigenlijk is deze airco alles wat je zoekt tijdens de warme zomermaanden.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

De'Longhi Pinguino PACEL92SILENT - Mobiele airco

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten