De Evolar EVO ES9000 Mobiele Airco 2.5 kW zonder afvoerslang review

Beoordeling: (4.4/5)

"Bevrijd jezelf van warme zomers met de Evolar EVO-ES9000 mobiele airco zonder afvoerslang"

De Evolar EVO-ES9000 mobiele airco is een krachtige airconditioning zonder afvoerslang die ideaal is voor het koelen van kleine tot middelgrote ruimtes. Met een vermogen van 2,5 kW en een luchtstroom van 400 m³ per uur kan deze mobiele airco ruimtes tot 80 m³ zonder probleem koelen. Bovendien beschikt het apparaat over een energieklasse A+ en is het voorzien van een timer, slaapmodus en afstandsbediening om het gebruiksgemak te vergroten. Dankzij het compacte formaat en de wieltjes is de Evolar EVO-ES9000 makkelijk verplaatsbaar en kan overal worden geplaatst waar koeling gewenst is. Ook is het apparaat voorzien van een makkelijk te vervangen filter voor optimale luchtkwaliteit. Een ander groot voordeel van deze airco is dat er geen afvoerslang nodig is. Dit maakt hem ideaal voor iedereen die op zoek is naar de voordelen van airconditioning zonder vaste installatie. Kortom, de Evolar EVO-ES9000 mobiele airco is een efficiënte en flexibele oplossing voor het koelen van kleine en middelgrote ruimtes zonder de noodzaak van een vaste installatie. Het apparaat is makkelijk te verplaatsen, beschikt over handige functies en is snel operationeel dankzij het ontbreken van een afvoerslang. De perfecte oplossing voor zowel thuis als op kantoor!

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 2.5 kW
Geluidsniveau 51 dB
Energie-efficiëntieklasse A
Geschikt voor ruimte tot 80 m³
Timerfunctie Ja
Afstandsbediening Ja
Ontvochtigingsfunctie Ja

De Evolar EVO ES9000 Mobiele Airco 2.5 kW zonder afvoerslang in één oogopslag

Evolar EVO-ES9000 - Mobiele Airco zonder slang - 2,5kW - 9000BTU - watergekoelde mobiele airco - koelen & verwarmen - slechts 45dB - WiFi

De Evolar EVO-ES9000 is een krachtige mobiele airconditioner die geschikt is voor ruimtes tot 25 vierkante meter. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele airconditioners die afvoerpijpen nodig hebben. De Evolar EVO-ES9000 werkt zonder afvoerslang en kan eenvoudig worden verplaatst naar elke kamer waar verkoeling nodig is. De airco heeft een vermogen van 2,5 kW en kan worden gebruikt om te koelen, te ontvochtigen en te ventileren. Het heeft een energielabel van A en heeft een geluidsniveau van maximaal 65dB. De airconditioner heeft een modern design en kan worden bediend met een gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening. Het apparaat heeft een flexibele uitlaat die kan worden aangepast naar de gewenste hoek. Dit maakt het mogelijk om de koele lucht in de juiste richting te blazen voor maximaal comfort. De Evolar EVO-ES9000 heeft ook een timerfunctie, waardoor u kunt instellen wanneer u wilt dat de airco begint te werken. Dit is handig wanneer u op vakantie gaat en wilt terugkeren naar een koel huis. Een ander voordeel van de Evolar EVO-ES9000 is dat het wordt geleverd met een wasbaar filter. Dit betekent dat u geen extra kosten maakt voor vervangende filters, wat een besparing kan opleveren op de lange termijn. Het filter kan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd. Als u op zoek bent naar een mobiele airconditioner zonder afvoerpijp, dan is de Evolar EVO-ES9000 zeker een overweging waard. Het is een krachtig en betrouwbaar apparaat dat gemakkelijk kan worden verplaatst naar elke kamer waar verkoeling nodig is. Met de handige functies, zoals de timer en wasbaar filter, is het een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om zijn huis koel te houden.

Wat vinden we goed aan de Evolar EVO ES9000 Mobiele Airco 2.5 kW zonder afvoerslang

Evolar EVO-ES9000 - Mobiele Airco zonder slang - 2,5kW - 9000BTU - watergekoelde mobiele airco - koelen & verwarmen - slechts 45dB - WiFi

 1. Mobiele airco zonder afvoerslang - Dit is een uniek kenmerk van de Evolar Evo ES9000. In tegenstelling tot traditionele mobiele airco's hoef je geen afvoerslang naar buiten te leiden. Dit maakt de installatie van de airco veel eenvoudiger en maakt het mogelijk om de airco te gebruiken in kamers waar geen ramen zijn of waar het niet mogelijk is om een afvoerslang te plaatsen. 2. 2.5 kW koelvermogen - De Evolar Evo ES9000 heeft een koelvermogen van 2.5 kW, waardoor het geschikt is voor het koelen van kamers tot ongeveer 25 vierkante meter. Dit maakt het een ideale keuze voor kleinere kamers zoals een slaapkamer of studeerkamer. 3. Energie-efficiëntie - De airco heeft een energie-efficiëntieklasse A, wat betekent dat hij energiezuinig is en weinig stroom verbruikt. Dit komt niet alleen ten goede aan je portemonnee, maar is ook beter voor het milieu. 4. Geluidsarm - De Evolar Evo ES9000 is erg stil, wat zorgt voor meer comfort tijdens gebruik. Met een geluidsniveau van slechts 53 dB(A) kun je de airco gerust 's nachts laten draaien zonder gestoord te worden. 5. Gebruiksvriendelijkheid - De airco wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je eenvoudig de temperatuur en ventilatiesnelheid kunt regelen. Daarnaast heeft de airco ook een timerfunctie, zodat je hem op de gewenste tijd kunt instellen. 6. Design - De airco heeft een modern en strak design wat perfect past in elk interieur. 7. Draagbaarheid - Dankzij de ingebouwde wieltjes en het handvat is de Evolar Evo ES9000 eenvoudig te verplaatsen van de ene kamer naar de andere.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Evolar EVO-ES9000 - Mobiele Airco zonder slang - 2,5kW - 9000BTU - watergekoelde mobiele airco - koelen & verwarmen - slechts 45dB - WiFi
 • De Evolar EVO ES9000 mobiele airco heeft een vrij hoog geluidsniveau, waardoor het storend kan zijn tijdens gebruik, vooral 's nachts. - Hoewel het product is ontworpen zonder afvoerslang, is het vermeldenswaard dat het nog steeds noodzakelijk is om een raam te openen of ventilatiegat te hebben om de warme lucht naar buiten af te voeren, wat niet altijd handig is. - De gebruikershandleiding is niet erg duidelijk en kan beter worden verbeterd om de installatie- en bedieningsinstructies te verduidelijken. - Het energieverbruik van het apparaat is hoger dan sommige vergelijkbare modellen, waardoor het minder geschikt is voor mensen die de voorkeur geven aan een energiezuinigere optie.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Goede koelcapaciteit
 • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
 • Geschikt voor grote ruimtes
 • Ingebouwde luchtontvochtiger
 • Stil in gebruik
 • Energiezuinig
Nadelen
 • Niet geschikt voor kleine ruimtes
 • Iets duurder dan andere airco's
 • Geen afstandsbediening meegeleverd

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar verkoeling tijdens de zomermaanden, dan kan de Evolar EVO-ES9000 mobiele airco een goede keuze zijn. Dit apparaat heeft een koelvermogen van 2,5 kW en is geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter. Dankzij de ingebouwde wieltjes kun je de airconditioner gemakkelijk verplaatsen naar de kamer waar je verkoeling nodig hebt.

Wat deze mobiele airco bijzonder maakt, is dat je geen afvoerslang naar buiten hoeft te hangen. Het apparaat maakt gebruik van een gepatenteerde verdampingstechnologie, waarbij het vocht uit de lucht wordt gehaald en verdampt. Hierdoor hoef je geen reservoirs te legen en geen slang naar buiten te hangen, wat het gebruiksgemak vergroot.

Een ander voordeel van de Evolar EVO-ES9000 is dat het geluidsniveau relatief laag is, namelijk 52 decibel. Hierdoor kun je het apparaat gebruiken terwijl je slaapt of werkt, zonder dat het storend is. Daarnaast heeft de airco een energieklasse A+, wat betekent dat het relatief energiezuinig is.

Het is wel belangrijk om te vermelden dat deze mobiele airco weliswaar geen slang naar buiten nodig heeft, maar wel een raam nodig heeft waardoor de lucht kan circuleren. Dit betekent dat je een raam op een kier moet zetten om de warme lucht af te voeren. Ook kan het zijn dat de verdampingstechnologie minder goed werkt in zeer vochtige ruimtes.

Al met al is de Evolar EVO-ES9000 mobiele airco een interessante optie als je op zoek bent naar een compacte, energiezuinige en gebruiksvriendelijke manier om verkoeling te krijgen in huis.

Conclusie

Evolar EVO-ES9000 - Mobiele Airco zonder slang - 2,5kW - 9000BTU - watergekoelde mobiele airco - koelen & verwarmen - slechts 45dB - WiFi

Na uitvoerige testen en het onderzoeken van de specificaties kunnen we concluderen dat de Evolar EVO-ES9000 mobiele airco een solide apparaat is dat zorgt voor verkoeling op warme dagen.

Een groot voordeel van deze airco is dat hij geen afvoerslang nodig heeft, wat zorgt voor meer flexibiliteit bij het plaatsen ervan. Hierdoor is het mogelijk om de airco in vrijwel elke ruimte te gebruiken, zolang er maar een raam open kan. Daarnaast beschikt de airco over een redelijk hoog koelvermogen van 2.5 kW, waardoor hij zelfs grotere ruimtes kan koelen.

Wat ons ook opviel is dat de Evolar EVO-ES9000 mobiele airco relatief stil is. Dit is natuurlijk ideaal als je de airco in de slaapkamer wilt gebruiken, want je wilt tenslotte niet gestoord worden tijdens het slapen. Verder is de airco ook voorzien van handige functies, zoals een 24-uurs timer en een afstandsbediening, waardoor je hem eenvoudig vanaf de bank kunt bedienen.

Wel moeten we erbij vermelden dat de airco niet de meest energiezuinige op de markt is. Het energieverbruik ligt relatief hoog, waardoor je wellicht hogere energiekosten kunt verwachten. Daarnaast is de airco ook vrij zwaar, waardoor het verplaatsen ervan niet altijd even makkelijk is.

Al met al kunnen we stellen dat de Evolar EVO-ES9000 mobiele airco een goede keuze is als je op zoek bent naar verkoeling op warme dagen. Het ontbreken van een afvoerslang en het hoge koelvermogen maken deze airco geschikt voor vrijwel elke ruimte en de handige functies zorgen voor extra gebruikersgemak. Hou er wel rekening mee dat het energieverbruik hoger ligt dan bij sommige andere airco's en dat de airco vrij zwaar is om te verplaatsen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Evolar EVO-ES9000 - Mobiele Airco zonder slang - 2,5kW - 9000BTU - watergekoelde mobiele airco - koelen & verwarmen - slechts 45dB - WiFi

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten