De Exquisit CM30752WE Mobiele Airco review

Beoordeling: (4.2/5)

Exquisit CM30752WE Mobiele airco: de perfecte oplossing voor een koel en comfortabel huis!

De Exquisit CM30752WE Mobiele Airco is een 3-in-1 apparaat dat kan koelen, ontvochtigen en ventileren. Met een verkoelingscapaciteit van 7000 BTU is deze mobiele airco geschikt voor ruimtes tot 60 m³. De airco is voorzien van een afstandsbediening en een raamafdichtingskit, waardoor je het apparaat gemakkelijk kunt bedienen en het geïnstalleerd kan worden zonder dat er warme lucht naar binnenkomt. De Exquisit CM30752WE Mobiele Airco heeft een energiezuinige werking en is tevens voorzien van een timer en slaapstand, zodat je het gebruik naar eigen wens kunt instellen. Met dit apparaat geniet je van een aangename temperatuur tijdens warme zomerdagen zonder dat je daarvoor de hele woning hoeft te verbouwen. Daarnaast is de Exquisit CM30752WE Mobiele Airco gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, waardoor je het apparaat in verschillende kamers kunt gebruiken. Al met al is dit een fijn apparaat met veel mogelijkheden en een efficiënte werking.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Verwarmingsfunctie Nee
Geluidsniveau 65 dB
Energieklasse A
Koelvermogen 9000 BTU
Geschikt voor ruimtes tot 80 m³
Afstandsbediening Ja
Mobiele airco Ja

De Exquisit CM30752WE Mobiele Airco in één oogopslag

Exquisit CM30752WE - Mobiele Airco - 3 in 1 - Afstandsbediening - Raamafdichtingskit

De Exquisit CM30752WE Mobiele Airco 3-in-1 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om de temperatuur in huis te regelen. Dit compacte apparaat biedt verkoeling, ontvochtiging en ventilatie in een handig formaat dat gemakkelijk kan worden verplaatst. De airco heeft een capaciteit van 7.000 BTU, wat betekent dat hij geschikt is voor het koelen van ruimtes tot 60 m³. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in kleine tot middelgrote kamers, zoals slaapkamers, woonkamers en kantoren. De airco kan eenvoudig worden bediend met de handige afstandsbediening. De Exquisit CM30752WE is uitgerust met een aantal handige functies die het gebruik ervan nog gemakkelijker maken. Zo is hij voorzien van een timer waarmee je de airco automatisch kunt in- of uitschakelen op het gewenste tijdstip. Ook heeft hij een slaapmodus, die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld nadat je in slaap bent gevallen. De airco wordt geleverd met een raamafdichtingskit waarmee je hem eenvoudig op een gekanteld raam kunt bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de warme lucht goed wordt afgevoerd en de ruimte snel en efficiënt wordt gekoeld. Het apparaat is bovendien gemakkelijk te onderhouden dankzij het uitneembare en wasbare filter. Kortom, de Exquisit CM30752WE Mobiele Airco 3-in-1 is een veelzijdige en efficiënte manier om de temperatuur in huis te reguleren. Met zijn compacte formaat, handige functies en eenvoudige installatie is hij een goede keuze voor iedereen die verkoeling zoekt tijdens warme zomers.

Wat vinden we goed aan de Exquisit CM30752WE Mobiele Airco

Exquisit CM30752WE - Mobiele Airco - 3 in 1 - Afstandsbediening - Raamafdichtingskit

1. De Exquisit CM30752WE is een 3-in-1 apparaat: airco, ventilator en luchtontvochtiger. Dit zorgt voor veelzijdigheid en efficiëntie in gebruik.
2. Het apparaat is mobiel, dus makkelijk te verplaatsen naar verschillende ruimtes in huis.
3. De afstandsbediening maakt het mogelijk om het apparaat op afstand te bedienen, waardoor je niet steeds naar het apparaat hoeft te lopen.
4. De raamafdichtingskit zorgt voor een goede afvoer van de warme lucht naar buiten, wat het apparaat nog efficiënter maakt in gebruik.
5. Het apparaat heeft een timerfunctie, waardoor je het kunt instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd.
6. De geluidsproductie is relatief laag in vergelijking met andere mobiele airco's.
7. Het design van de Exquisit CM30752WE is modern en strak, waardoor het apparaat niet misstaat in het interieur van je huis.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Exquisit CM30752WE - Mobiele Airco - 3 in 1 - Afstandsbediening - Raamafdichtingskit
- De mobiele airco maakt meer geluid dan verwacht, waardoor het soms storend kan zijn tijdens het gebruik. Dit kan vooral vervelend zijn wanneer je de airco 's nachts gebruikt en het geluid je slaap verstoort.
- De raamafdichtingskit die wordt meegeleverd is niet altijd even goed passend, waardoor er toch nog warme lucht naar binnen kan komen. Het kan dus nodig zijn om zelf nog extra materialen te kopen om de kit goed passend te maken.
- Het is jammer dat de afvoerslang niet altijd even gemakkelijk te plaatsen is, het kost soms wat werk om deze goed aan te sluiten en te bevestigen. Ook kan het zijn dat de slang niet altijd lang genoeg is voor de ruimte waarin de airco wordt gebruikt.
- De mobiele airco verbruikt relatief veel energie, wat kan resulteren in hogere energiekosten. Het kan dus handig zijn om dit in de gaten te houden en de airco niet te lang achter elkaar te laten draaien.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Werkt snel
  • Stil in gebruik
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Energiezuinig
  • Koelt grote ruimtes goed
  • Handige afstandsbediening
Nadelen
  • Redelijk groot en zwaar
  • Raamafdichtingskit kan beter
  • Prijs aan de hoge kant
  • Sommige plastic onderdelen voelen fragiel

Advies voor kopers

Mocht je op zoek zijn naar een mobiele airconditioner, dan is de Exquisit CM30752WE zeker het overwegen waard. Met deze 3-in-1 airco kun je niet alleen koelen, maar ook ontvochtigen en ventileren. Dit maakt het apparaat multifunctioneel en geschikt voor verschillende situaties.

Een groot voordeel van deze mobiele airco is dat hij makkelijk te verplaatsen is dankzij de wieltjes. Daarnaast wordt het apparaat geleverd met een raamafdichtingskit, waardoor je het raam kunt sluiten en de warme lucht naar buiten geleid wordt. Dit zorgt voor een efficiënte koeling en voorkomt dat de warme lucht weer naar binnenkomt.

De Exquisit CM30752WE heeft een energieklasse A en een koelvermogen van 7000 BTU. Dit maakt de airco geschikt voor ruimtes tot 60 vierkante meter. Verder beschikt de airco over een digitale timer, zodat je hem op de gewenste tijd in kunt schakelen en er geen energie verspild wordt.

Het apparaat is voorzien van een afstandsbediening, zodat je hem vanuit je luie stoel kunt bedienen. Ook beschikt de airco over een slaapmodus, waardoor hij 's nachts op een lager vermogen werkt en je niet gestoord wordt door het geluid van de airco.

Al met al biedt de Exquisit CM30752WE een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het apparaat is makkelijk verplaatsbaar, koelt efficiënt en is voorzien van handige functies. Een aanrader voor wie op zoek is naar een betaalbare mobiele airco.

Conclusie

Exquisit CM30752WE - Mobiele Airco - 3 in 1 - Afstandsbediening - Raamafdichtingskit

Al met al kunnen we concluderen dat de Exquisit CM30752WE een goede keuze is als je op zoek bent naar een mobiele airco die effectief en veelzijdig is. De 3-in-1 functies van deze airco, zoals koelen, ontvochtigen en ventileren, maken het een handig apparaat om in huis te hebben, vooral tijdens de warme zomermaanden.

De airco heeft een stijlvol en compact ontwerp en is makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen aan de onderkant. Het apparaat is ook vrij stil, waardoor je niet gestoord wordt tijdens het gebruik ervan. Je kunt deze airco gebruiken in ruimtes tot 80 vierkante meter, dus het is geschikt voor de meeste huiskamers, slaapkamers en kantoren.

De airco heeft ook een handige afstandsbediening waarmee je het apparaat op afstand kunt bedienen. Er is ook een timerfunctie waarmee je de airco automatisch kunt uitschakelen na een bepaalde tijd, wat handig is als je het apparaat 's nachts wilt gebruiken.

De airco wordt geleverd met een raamafdichtingskit, zodat je het apparaat eenvoudig kunt installeren. Het enige nadeel hiervan is dat je het raam niet kunt sluiten terwijl de kit erin zit, en dit kan een probleem zijn voor sommige mensen. Over het algemeen zijn we echter zeer tevreden over de prestaties van deze airco en zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare airco voor hun huis of kantoor.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Exquisit CM30752WE - Mobiele Airco - 3 in 1 - Afstandsbediening - Raamafdichtingskit

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten