De FlinQ Slimme Airco 9000 BTU review

Beoordeling: (4/5)

De FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU: Een sterke en betaalbare airco voor de veel te warme dagen

De FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU is een handige mobiele airco die geleverd wordt met WIFI. Hiermee kun je je smartphone aan de airco koppelen en deze zo op afstand bedienen. Wanneer je een mobiele airco zoekt die je kantoor, woonkamer of slaapkamer goed op temperatuur kan houden, dan is deze FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU echt de juiste airco voor jou. Deze mobiele airco kan een ruimte tot 30 m² prima verkoelen en op een aangename temperatuur houden. Zo kun je midden in de zomer heerlijk slapen in een koele ruimte of gewoon goed aan het werk dankzij de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU. Dankzij de handige wieltjes kun je deze airco ook nog eens van ruimte naar ruimte verplaatsen.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 24,6 kg
Afmetingen 31,7 x 40,2 x 77 cm
Diameter luchtslang 150 mm
Kabellengte 1,5 m
Energieklasse A
Stand-by energieverbruik 0.48W
Geluid 65 dB

De FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU in één oogopslag

FlinQ Slimme Airco 9000 BTU - Verkoelen - Verrijdbaar

FlinQ is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en verkopen van producten van diverse categorieën als gadgets, home & living en elektronica. Met de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU levert het bedrijf weer een knap staaltje vakwerk en heb je met deze mobiele airco een zeer degelijke en toch betaalbare airco in je bezit. De slimme airco is op afstand te bedienen via WIFI. Je hoeft hier enkel een gratis app voor te downloaden, te installeren en je kunt er mee aan de slag. De machine kan zowel koelen als ventileren en ontvochtigen. Ook heeft de koeler een timer- en slaapfunctie zodat je precies in kan stellen hoe lang de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU moet blijven koelen.

Wat vinden we goed aan de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU

FlinQ Slimme Airco 9000 BTU - Verkoelen - Verrijdbaar

De FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU is een zeer goede mobiele airco. Wat vooral handig is, is dat je deze kunt bedienen via WIFI en je zo als je onderweg naar huis bent de airco alvast aan kunt zetten om te beginnen met koelen. Daarnaast is het ook een voordeel dat de airco handige wieltjes heeft, zodat je deze makkelijk kunt verplaatsen naar een ander vertrek. 
 
Het is mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen tussen de 18 en 32 graden C. Dit kun je op de airco zelf doen, met de afstandsbediening of via de handige app. Dankzij de kracht van de 2 ventilatiestanden van de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU kun je gemakkelijk een ruimte tot 30 m² koelen en op een aangename temperatuur houden. De mobiele airco is daarnaast met een energieklasse A 1 van de zuinigere airco’s en maakt met 65dB ongeveer evenveel geluid als een wasmachine.   
 
Je krijgt er daarnaast ook nog een zogenoemde window kit bij. Met deze kit kun je ervoor zorgen dat de warme lucht naar buiten gaat uit het raam. Dit is zeer eenvoudig te installeren en je vindt er dan ook een overzichtelijke handleiding bij. Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van de koelende kracht van de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU.  
 
De FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU is daarnaast heel eenvoudig schoon te maken en houden, en is daarnaast compact genoeg dat je deze mobiele airco makkelijk op kunt bergen in de wintermaanden. Daarnaast is het installeren van de airco zo makkelijk dat dit in een mum van tijd gebeurd is. 
 
De prijs van de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU is €399.95 en dit is een relatief voordelige prijs als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt. Net als tegenwoordig heel veel apparaten in huis behoort ook de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU tot de slimme apparaten. Je kunt deze gewoon met een app besturen ook als je niet thuis bent. Dit extra stukje gebruiksgemak maakt de airco weer net wat specialer. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

FlinQ Slimme Airco 9000 BTU - Verkoelen - Verrijdbaar
Wat minder goed is aan de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU, is dat deze helaas maar een ruimte tot 30 m² kan verkoelen. Hierdoor ben je best beperkt in het gebruik ervan. Helemaal als je best grote vertrekken in je huis hebt.
 
Tevens draait de airco bij extreem warm weer wel overuren, maar dit is vooral bij een grotere ruimte het geval. Voor in bijvoorbeeld de slaapkamer of een klein kantoor is de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU wel weer perfect. Als de WIFI even wegvalt, werkt de app niet, maar daar is dan altijd nog de gewone afstandsbediening of de bediening op de airco zelf voor. 

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Handige timer- en slaapfunctie
 • Slimme airco te bedienen via WIFI
 • Koelen, Ventileren en ontvochtigen
 • Ruimtes tot 30m² eenvoudig verkoelen
 • Twee ventilatiesnelheden
 • Zelf de temperatuur instellen tussen de 18-32 graden
 • Energieklasse A
 • Inclusief window kit voor warme lucht
Nadelen
 • Koelt ruimte tot 30 m²
 • Moeite bij extreem warm weer
 • Bij wegvallen WIFI werkt app niet

Advies voor kopers

Voor je tot de aankoop van een mobiele airco overgaat, is het verstandig te bekijken waar je deze voor wilt gebruiken. Wil je namelijk een hele grote ruimte verkoelen, dan heb je hier een krachtigere airco voor nodig dan een wat kleinere ruimte. Als je een kantoor, kamer of slaapkamer tot 30 m2 wilt verkoelen dan is de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU de optimale airco voor jou.

Conclusie

FlinQ Slimme Airco 9000 BTU - Verkoelen - Verrijdbaar

In het kort, de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU is een zeer goede mobiele airco voor ruimtes tot 30 m2 en kan dankzij de 2 standen de ruimte goed op de juiste temperatuur brengen en houden. Het is ook erg handig dat je de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU met een app kunt bedienen als je bijvoorbeeld onderweg naar huis bent. Ben je dus op zoek naar een mobiele airco die regelrecht tussen je andere smart home producten past en je probleemloos door de hete zomermaanden heen loodst? Dan is de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU echt de juiste airco voor jou.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

FlinQ Slimme Airco 9000 BTU - Verkoelen - Verrijdbaar

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten