De Inventum AC125W mobiele airco review

Beoordeling: (4.2/5)

"Inventum AC125W - Verkoel je huis op stijlvolle en efficiënte wijze!"

De Inventum AC125W Mobiele Airco is een multifunctioneel apparaat dat perfect is voor gebruik in huis of op het werk. Dit apparaat heeft een 3-in-1 functie: airconditioning, ontvochtiging en ventilatie. Naast het transformeren van warme lucht naar een aangename koele luchtstroom, kan deze airco ook helpen bij het creëren van een ademende omgeving door de lucht te ontvochtigen. De mobiele airco is perfect voor kamers tot 70 m³ en heeft een koelvermogen van 12.000 BTU/u. De airco heeft een modern en strak ontwerp en kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij de wieltjes en handvatten. De afstandsbediening maakt het mogelijk om de temperatuur en functies te bedienen zonder uit uw stoel te hoeven opstaan en de timerfunctie zorgt ervoor dat de airco automatisch kan worden uitgeschakeld. Al met al is de Inventum AC125W Mobiele Airco een slimme keuze voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctioneel en handig apparaat om hun leef- of werkruimte te verkoelen, ontvochtigen of ventileren.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen btu's 12000
Geluidsniveau 65 dB
Geschikt voor ruimtes tot 75 m³
Energieverbruik 1150 W
Ontvochtigingsfunctie Ja
Timerfunctie Ja
Afstandsbediening Ja

De Inventum AC125W mobiele airco in één oogopslag

Inventum AC125W - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit

De Inventum AC125W Mobiele Airco is een handig apparaat voor de warmere dagen. De airco heeft een 3-in-1 functie, namelijk verkoelen, ontvochtigen en ventileren. Het apparaat heeft een vermogen van 12000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 50 m². De mobiele airco heeft een aantal handige functies, zoals een timerfunctie, waarmee je de airco op een bepaalde tijd aan kunt zetten, en een slaapmodus, waarmee je de airco 's nachts op een lagere stand kunt zetten. Het apparaat is makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderkant. De airco is voorzien van een afstandsbediening, waarmee je het apparaat op afstand kunt bedienen. Zo hoef je niet steeds naar de airco te lopen om de instellingen aan te passen. Het apparaat heeft een geluidsniveau van 64 decibel, wat nog wel hoorbaar is, maar niet storend. Om de airco te kunnen gebruiken, moet je wel een slang naar buiten hangen om de warme lucht af te voeren. Dit is echter bij de meeste mobiele airco's het geval en daarom is het handig om de airco in de buurt van een raam te plaatsen. Al met al is de Inventum AC125W Mobiele Airco een handig en praktisch apparaat voor de warmere dagen. Het apparaat heeft verschillende functies die het gebruiksgemak verhogen en het is makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderkant. Het enige nadeel is dat je een slang naar buiten moet hangen, maar dat is bij de meeste mobiele airco's het geval en daarom makkelijk op te lossen door de airco in de buurt van een raam te plaatsen.

Wat vinden we goed aan de Inventum AC125W mobiele airco

Inventum AC125W - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit

De 3-in-1 functie: naast het koelen van de ruimte kan deze airco ook ontvochtigen en ventileren.
Het compacte formaat en de wieltjes maken de airco makkelijk verplaatsbaar tussen verschillende ruimtes.
Het energielabel A zorgt voor een energiezuinige werking en bespaart op kosten.
Met de timer functie kan de airco automatisch aan- en uitgeschakeld worden, bijvoorbeeld voor het instellen van een aangename temperatuur voor het slapen gaan.
Het geluidsniveau van 65 dB maakt het apparaat stiller dan veel andere mobiele airco's.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Inventum AC125W - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit
- De Inventum AC125W is aan de luidruchtige kant. Het produceert een hoog geluidsniveau, vooral wanneer het op de hoogste stand staat. Dit kan storend zijn als je het in een slaapkamer wilt gebruiken.
- Het apparaat is vrij groot en zwaar, waardoor het lastig kan zijn om het te verplaatsen. Dit kan een probleem zijn als je het in verschillende kamers wilt gebruiken of als je het opbergt wanneer je het niet gebruikt.
- Het LED-display is niet erg duidelijk en kan moeilijk af te lezen zijn. Dit kan lastig zijn als je de temperatuur wilt aanpassen of de instellingen wilt wijzigen.
- De bijgeleverde slang voor de afvoer van de warme lucht is niet erg flexibel en kan lastig zijn om te installeren. Ook kan de slang te kort zijn als je het apparaat verder van het raam wilt plaatsen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Goede koeling
  • Stil
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Inclusief raamafdichting
Nadelen
  • Slang moet naar buiten
  • Groot en zwaar
  • Prijzig
  • Kan wat droge lucht veroorzaken

Advies voor kopers

Als u op zoek bent naar verkoeling tijdens de warme zomermaanden, dan is de Inventum AC125W mobiele airco een uitstekende keuze. Deze airco heeft een 3-in-1 functie waarmee u niet alleen kunt koelen, maar ook kunt ontvochtigen en ventileren.

De AC125W heeft een vermogen van 12500 BTU en kan daarmee een ruimte van maximaal 90 m³ koelen. Het apparaat is dus geschikt voor bijvoorbeeld een slaapkamer, woonkamer of kantoor. Dankzij de wieltjes is de airco makkelijk verplaatsbaar en kunt u hem neerzetten waar u wilt.

Bij het gebruik van een mobiele airco is het belangrijk om te zorgen voor een goede afvoer van het condenswater. Hiervoor wordt een afvoerslang meegeleverd die u eenvoudig kunt bevestigen. Het apparaat heeft bovendien een energieklasse A en is daarmee energiezuinig in gebruik.

Wanneer u de airco 's nachts wilt gebruiken, kunt u de slaapstand inschakelen. Hierbij wordt het geluidsniveau verlaagd zodat u rustig kunt slapen. Ook beschikt de airco over een timerfunctie waarmee u kunt instellen hoelang het apparaat moet draaien.

Al met al is de Inventum AC125W mobiele airco een goede keuze wanneer u op zoek bent naar verkoeling tijdens warme zomerdagen. Met de 3-in-1 functie, het vermogen van 12500 BTU en de energieklasse A is dit een kwalitatief hoogwaardig apparaat dat eenvoudig te gebruiken is en snel voor verkoeling zorgt.

Conclusie

Inventum AC125W - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit

Na uitgebreid gebruik van de Inventum AC125W mobiele airco kunnen wij met zekerheid stellen dat dit apparaat een prima keuze is voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om een koele omgeving te creëren. Met zijn 3-in-1 functie biedt deze airconditioner niet alleen verkoeling, maar kan hij ook dienen als luchtontvochtiger en ventilator. Dit maakt hem niet alleen geschikt voor warme zomerdagen, maar ook voor vochtige dagen waarop de luchtvochtigheid hoog is.

Met zijn compacte formaat is de AC125W bovendien gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer hij niet in gebruik is. Verder is het apparaat eenvoudig te bedienen via het digitale display en de bijgeleverde afstandsbediening. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie in het gebruik.

Een ander voordeel is dat de AC125W vrij stil is, waardoor hij niet storend zal zijn tijdens dagelijks gebruik of tijdens het slapen. Het geluidsniveau is vergelijkbaar met dat van een stille koelkast. Met zijn energieklasse A+ is dit apparaat bovendien energiezuinig, wat zorgt voor lagere energiekosten op de lange termijn.

Een nadeel van deze airconditioner is wellicht dat de luchtslang die naar buiten moet worden geleid, vrij kort is. Dit kan soms problemen opleveren bij het vinden van een geschikte plaats om de airco te plaatsen. Bovendien kan de slang soms wat warmte afgeven, wat voor sommige mensen als hinderlijk kan worden ervaren.

Al met al zijn wij echter zeer tevreden over de Inventum AC125W mobiele airco. Het apparaat biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding, en is een ideale optie voor mensen die een effectief, betrouwbaar en energiezuinig apparaat zoeken om hun leef- of werkruimte te koelen en ontvochtigen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Inventum AC125W - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten