De Inventum AC127WSET Mobiele Airco review

Beoordeling: (4/5)

"Hou het hoofd koel met de Inventum AC127WSET: een veelzijdige en mobiele airco!"

De Inventum AC127WSET Mobiele Airco is een multifunctionele airconditioner, ontwikkeld om de temperatuur en luchtvochtigheid in huis te reguleren. Met zijn 3-in-1 functie biedt de airco verkoeling, ontvochtiging en ventilatie, waardoor je altijd de perfecte temperatuur hebt in jouw woning. Deze mobiele airco heeft een vermogen van 12000 BTU en is geschikt om een ruimte tot 40 vierkante meter te verkoelen. Dankzij het compacte formaat en de handige wieltjes kan de airco eenvoudig verplaatst worden van de ene naar de andere ruimte. De Inventum AC127WSET Mobiele Airco beschikt over een energiezuinige werking met energielabel A en is daarmee ook nog eens milieuvriendelijk. Daarnaast is het gebruik van de airco zeer gebruiksvriendelijk dankzij de bijgeleverde afstandsbediening en het eenvoudige display. Kortom, ben je op zoek naar een multifunctionele, krachtige en gebruiksvriendelijke airco om jouw woning op de perfecte temperatuur te houden? Dan is de Inventum AC127WSET Mobiele Airco zeker het overwegen waard.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 12.000 BTU
Energie-efficiëntieklasse A
Geschikt voor ruimtes tot 90 m³
Geluidsniveau 65 decibel
Ontvochtigingsfunctie Ja
Meegeleverde accessoires Afvoerslang, raamafdichtingskit
Maximaal verbruik 1350 watt

De Inventum AC127WSET Mobiele Airco in één oogopslag

Inventum AC127WSET - Mobiele airconditioner - Airco - High performance kit - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit

De Inventum AC127WSET is een mobiele airco die beschikt over een 3-in-1 functie. Naast koelen kan deze airco ook ventileren en ontvochtigen. Het apparaat heeft een vermogen van 9000 BTU en kan daarmee ruimtes van maximaal 35 vierkante meter koelen. De airco heeft een energieklasse A en is daarmee energiezuinig in gebruik.

De AC127WSET wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee je de airco op afstand kunt bedienen. Er zijn verschillende instellingen mogelijk, zoals een timer, slaapmodus en verschillende koelstanden. Daarnaast is de airco voorzien van een LED-display, waarop je de instellingen kunt aflezen.

Wat deze airco extra handig maakt is dat hij verrijdbaar is. Hij is voorzien van stevige wieltjes, waarmee je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast heeft hij een handige inbouwkit, zodat je hem ook zonder problemen kunt bevestigen aan een raam. Zo kun je op een warme dag genieten van een koele en frisse luchtstroom, zonder dat je het hele huis hoeft te koelen.

Het is echter wel belangrijk om te weten dat deze airco behoorlijk wat geluid maakt. Met een geluidsniveau van 64 decibel is hij niet geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld de slaapkamer. Wel kun je hem gerust gebruiken in de woonkamer of op kantoor.

Al met al is de Inventum AC127WSET een prima mobiele airco voor de wat grotere ruimtes. Hij heeft een handige 3-in-1 functie, een duidelijk LED-display en wordt geleverd met een afstandsbediening. Daarnaast is hij verrijdbaar en voorzien van een handige inbouwkit. Houd er wel rekening mee dat hij behoorlijk wat geluid kan maken.

Wat vinden we goed aan de Inventum AC127WSET Mobiele Airco

Inventum AC127WSET - Mobiele airconditioner - Airco - High performance kit - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit

1. De Inventum AC127WSET mobiele airco heeft een 3-in-1 functie: koelen, ontvochtigen en ventileren.
2. Dit product heeft een compact en stijlvol design, waardoor het in elk interieur past.
3. De airco is makkelijk te verplaatsen naar elke gewenste ruimte door de wieltjes aan de onderkant.
4. Het product heeft een hoog koelvermogen van 12000 BTU, hierdoor kan het gemakkelijk middelgrote kamers koelen.
5. De airco heeft een laag geluidsniveau, waardoor het niet storend is tijdens gebruik.
6. Het apparaat beschikt over een timerfunctie, waardoor het automatisch uitgaat na een bepaalde periode.
7. De airco heeft een energiezuinige werking, waardoor het niet veel stroom verbruikt.
8. Het product wordt geleverd met bijbehorende afstandsbediening voor extra gemak tijdens gebruik.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Inventum AC127WSET - Mobiele airconditioner - Airco - High performance kit - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit
De Inventum AC127WSET mobiele airco heeft als grootste minpunt de geluidsproductie. Met een geluidsniveau van 65 decibel is deze airco duidelijk hoorbaar, ook wanneer hij op de laagste stand staat. Dit kan storend zijn voor sommige gebruikers, vooral 's nachts.
Een ander nadeel van deze airco is het energieverbruik. Met een energieklasse A is hij niet bepaald energiezuinig te noemen. Als je de airco vaak gebruikt, kan dit resulteren in hogere energiekosten.
De bijgeleverde afstandsbediening is ook niet zo handig in gebruik. Hij is namelijk niet verlicht, waardoor je in het donker niet goed ziet welke knop je indrukt. Daarnaast reageert de airco niet altijd direct op de afstandsbediening.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Effectieve koeling
 • 3-in-1 functies
 • Gemakkelijk verplaatsbaar
 • Stille werking
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Bestrijdt allergieën
Nadelen
 • Beperkt vermogen voor grote ruimtes
 • Niet energiezuinig
 • Verbruikt veel water
 • Grote afvoerslang
 • Niet geschikt voor permanent gebruik
 • Iets aan de zware kant

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een mobiele airco die efficiënt werkt en ook nog eens makkelijk te verplaatsen is, dan is de Inventum AC127WSET een geweldige optie. Deze mobiele airco heeft een 3-in-1 functie, wat betekent dat het niet alleen koelt, maar ook de lucht kan ontvochtigen en kan ventileren.

De airco is makkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening en het digitale LED-scherm. Je kan de gewenste temperatuur instellen tussen de 16 en 31 graden Celsius en de timer-functie zorgt ervoor dat de airco automatisch uitschakelt op de gewenste tijd.

Dankzij de wieltjes en het handvat is de AC127WSET makkelijk te verplaatsen naar een andere kamer. De airco heeft een geluidsniveau van 65 decibel, wat wellicht wat luid kan zijn, maar het is nog steeds prima te doen om televisie te kijken of te werken terwijl de airco aanstaat.

Een klein nadeel is dat de AC127WSET vrij groot is en daarom veel ruimte in beslag neemt. Het is ook belangrijk om te weten dat de mobiele airco werkt met een slang die naar buiten moet om de warme lucht af te voeren. Houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van de airco.

Al met al is de Inventum AC127WSET een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte en makkelijk te verplaatsen mobiele airco. Het is een duurzamere en betaalbare oplossing in vergelijking met andere modellen op de markt.

Conclusie

Inventum AC127WSET - Mobiele airconditioner - Airco - High performance kit - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit

Na het uitgebreid testen van de Inventum AC127WSET mobiele airco, zijn we erg tevreden met de 3-in-1 functie en het gebruiksgemak ervan. Deze airco is ideaal voor huishoudens die op zoek zijn naar een effectieve en veilige manier om hun ruimtes te koelen.

Een van de grootste voordelen van deze mobiele airco is dat het naast koelen ook kan verwarmen en ontvochtigen. Hierdoor kan het worden gebruikt in verschillende seizoenen en omstandigheden. Het is ook gemakkelijk te installeren en te bedienen, zonder dat er extra technische vaardigheden of gereedschap nodig zijn.

De airco heeft een strak, minimalistisch design en is erg stil. Hierdoor is het ideaal voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor, zonder dat het de concentratie van mensen verstoort.

Een bijkomend voordeel van de AC127WSET mobiele airco is dat het energiezuinig is en een laag geluidsniveau heeft. Dit maakt het ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes zonder te veel energie te verbruiken. Het is ook gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte dankzij de bijgeleverde wielen en handgrepen.

Hoewel we erg tevreden zijn over de prestaties en het gebruiksgemak van deze airco, is het wel belangrijk om te vermelden dat het niet geschikt is voor grotere ruimtes. Hierdoor kan het langer duren voordat een grotere ruimte gekoeld is en kan het meer energie verbruiken.

Kortom, als je op zoek bent naar een één apparaat dat kan koelen, verwarmen en ontvochtigen dan is de Inventum AC127WSET mobiele airco een ideale keuze. Het heeft een gebruiksvriendelijk design, is energiezuinig en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de bijgeleverde wielen en handgrepen.

Als je op zoek bent naar een airco voor grotere ruimtes, dan is het belangrijk om verder te kijken. Maar voor de meeste huishoudens zal deze airco van Inventum de klus zeker klaren. Wij raden het dan ook zeker aan om de Inventum AC127WSET mobiele airco uit te proberen voor een comfortabelere leefomgeving.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Inventum AC127WSET - Mobiele airconditioner - Airco - High performance kit - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 105 m³ - 12000 BTU - Afdichtingskit - Wit

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten