De Inventum AC701 Mobiele Airco review

Beoordeling: (4.2/5)

"Verkoeling, ventilatie en ontvochtiging in één: de Inventum AC701, de perfecte oplossing voor warme zomerdagen!"

De Inventum AC701 Mobiele Airco is een multifunctioneel apparaat waarmee je op een eenvoudige manier je huis koel kunt houden. Dankzij de 3-in-1 functies, namelijk koelen, ontvochtigen en ventileren, is deze airco geschikt voor alle seizoenen. De airco heeft een vermogen van 7000 BTU waarmee hij ruimtes tot 65m3 kan koelen. Daarnaast is het apparaat makkelijk te bedienen door middel van de handige afstandsbediening. Ook beschikt de airco over een timer- en slaapfunctie waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het energieverbruik. Bovendien is de AC701 erg makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes en het lichte gewicht van slechts 23 kilogram. Met zijn moderne en strakke witte design staat deze airco ook nog eens mooi in iedere ruimte. Kortom, ben je op zoek naar een mobiele airco die zowel kan koelen als ventileren en ontvochtigen, dan is de Inventum AC701 Mobiele Airco een goede keuze.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 7000 BTU
Geschikt voor ruimtes tot 60 m³
Energieklasse A
Geluidsniveau 65 dB
Verrijdbaar Ja
Afstandsbediening Ja
Ontvochtigingsfunctie Ja

De Inventum AC701 Mobiele Airco in één oogopslag

Inventum AC701 - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 60 m³ - 7000 BTU - Afdichtingskit - Wit

In de zomermaanden kan het behoorlijk warm worden in huis en dan kan een mobiele airco uitkomst bieden. De Inventum AC701 is een mobiele airco met een 3-in-1 functie die koelt, ontvochtigt en ventileert. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat in huis. De AC701 is geschikt voor ruimtes tot 65 m³ en heeft een koelvermogen van 7000 BTU. De mobiele airco is gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via het touchscreen op de airco zelf. Daarnaast heeft de AC701 een timerfunctie waardoor je de airco kunt instellen om automatisch aan of uit te gaan. De airco heeft een energieklasse A en is daarmee energiezuinig. Een handige functie van de Inventum AC701 is dat deze een ontvochtigingsfunctie heeft. Hiermee haal je niet alleen de warmte uit de lucht, maar ook het vocht. Dit zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. De mobiele airco beschikt ook over een ventilatiefunctie waarmee je de ruimte kunt voorzien van frisse lucht zonder deze te koelen. De AC701 is voorzien van wieltjes en een handvat, waardoor je de airco gemakkelijk kunt verplaatsen naar de ruimte waar je verkoeling nodig hebt. Het apparaat heeft een geluidsniveau van 65 dB, wat vergelijkbaar is met het geluid van een stofzuiger op vol vermogen. Dit kan als storend worden ervaren, maar met de aanwezige slaapmodus wordt het geluidsniveau verlaagd en kan je toch comfortabel slapen. In de doos vind je naast de mobiele airco ook een afvoerslang en het benodigde montagemateriaal. De airco is eenvoudig te installeren en binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Kortom, de Inventum AC701 is een gebruiksvriendelijke mobiele airco die niet alleen koelt, maar ook ontvochtigt en ventileert. Dankzij de ontvochtigingsfunctie zorgt deze airco voor een gezond binnenklimaat. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en te installeren, waardoor je snel verkoeling kunt creëren in huis.

Wat vinden we goed aan de Inventum AC701 Mobiele Airco

Inventum AC701 - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 60 m³ - 7000 BTU - Afdichtingskit - Wit

Het product beschikt over een 3-in-1 functie (airco, ventilator en luchtontvochtiger).
De mobiele airco is gemakkelijk verplaatsbaar door de handige wieltjes.
Het apparaat heeft een hoog koelvermogen van 7000 BTU.
De airco is energiezuinig, wat zorgt voor een lagere energierekening.
De airco heeft drie verschillende snelheden, zodat je zelf de gewenste snelheid kunt instellen.
Er zit een timer op de airco, waardoor je hem van tevoren kunt instellen.
Het geluidsniveau van de airco is relatief laag, wat bijdraagt aan het comfort.
De airco heeft een gebruiksvriendelijk digitaal display, waardoor het instellen gemakkelijk is.
Het apparaat heeft een modern en strak design dat in vrijwel elk interieur past.
De luchtfilter van de airco is uitwasbaar en zorgt voor schone en frisse lucht in huis.
De prijs-kwaliteitverhouding van de airco is uitstekend.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Inventum AC701 - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 60 m³ - 7000 BTU - Afdichtingskit - Wit
- De mobiele airco is vrij zwaar en niet erg handig om te verplaatsen.
- Het geluidsniveau van de airco is vrij hoog, wat hinderlijk kan zijn.
- Het apparaat koelt niet zo snel als gehoopt, waardoor het soms lang duurt voordat de gewenste temperatuur bereikt is.
- De handleiding van de airco is niet erg duidelijk en kan beter.
- Het design van de mobiele airco is niet heel aantrekkelijk en past misschien niet bij iedere woonstijl.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Koelt efficiënt en snel
  • Makkelijk in gebruik
  • Stil
  • Drie verschillende functies
  • Verrijdbaar
  • Energiezuinig
Nadelen
  • Relatief groot en zwaar
  • Geluidsniveau kan als storend ervaren worden
  • Afvoerslang moet naar buiten
  • Geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes

Advies voor kopers

Bezoekers die op zoek zijn naar een mobiele airconditioner, zullen zeker blij zijn met de Inventum AC701. Deze airco kan snel en eenvoudig verplaatst worden en is zeer geschikt voor ruimtes tot 70m3.

Een groot voordeel van dit apparaat is de unieke 3-in-1 functie. De airco koelt niet alleen de ruimte, maar ontvochtigt ook en fungeert als ventilator. Dit zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat, ongeacht het seizoen. De ingebouwde timer en slaapmodus maken het bovendien mogelijk om het apparaat naar wens in te stellen en energiezuinig te gebruiken.

De Inventum AC701 is ook erg stil, met een geluidsniveau van slechts 53 decibel. Dit maakt het apparaat perfect voor gebruik in de slaapkamer. De airco heeft ook een handige afstandsbediening en kan eenvoudig worden bediend via het LED-display.

Kopers moeten er wel rekening mee houden dat de airco een afvoerslang nodig heeft om de warme lucht af te voeren. Deze slang moet naar buiten worden geleid via een raam of muur. Daarnaast heeft de airco soms wat tijd nodig om de gewenste temperatuur te bereiken in zeer warme omstandigheden.

Al met al biedt de Inventum AC701 alle functies die nodig zijn voor een goede mobiele airconditioner. Het is stil en energiezuinig, met handige functies en een groot bereik. Er zijn zeker goedkopere airco's op de markt, maar dit apparaat is zeer duurzaam en betrouwbaar, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige airco die de job goed doet.

Conclusie

Inventum AC701 - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 60 m³ - 7000 BTU - Afdichtingskit - Wit

Als we alles in ogenschouw nemen, kunnen we met zekerheid stellen dat de Inventum AC701 mobiele airco een uitstekende aankoop is voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en betrouwbare manier om hun huis of kantoor koel te houden tijdens warme dagen. Deze airconditioner is voorzien van een aantal geweldige functies en technologieën die ervoor zorgen dat je echt waar voor je geld krijgt.

Een van de grootste voordelen van de Inventum AC701 is zijn multifunctionaliteit. Naast het koelen van de lucht, is deze airco ook in staat om de lucht te ontvochtigen en te ventileren. Dit betekent dat dit apparaat niet alleen zorgt voor een aangename temperatuur, maar ook voor een gezonde en frisse lucht in huis.

Daarnaast is de Inventum AC701 een bijzonder energiezuinige airco. Dit betekent dat hij efficiënt omgaat met stroom en dus niet alleen je energierekening verlaagt, maar ook nog eens een positieve impact heeft op het milieu. Je kunt deze airco dus met een gerust hart dag en nacht gebruiken, zonder je zorgen te hoeven maken over hoge kosten.

Een ander groot voordeel is de eenvoudige installatie en bediening. De Inventum AC701 wordt geleverd met een duidelijke handleiding en alle benodigde accessoires, zodat je hem gemakkelijk zelf kunt installeren. Daarnaast beschikt deze airco over een handige afstandsbediening, waarmee je de temperatuur en functies kunt aanpassen zonder op te hoeven staan.

Als we de reviews van andere gebruikers bekijken, zien we dat zij erg tevreden zijn over de prestaties van de Inventum AC701. Gebruikers prijzen de airco om zijn effectiviteit, stille werking en eenvoudige bediening. Dit geeft ons nog meer vertrouwen in dit product.

Kortom, als je op zoek bent naar een verfrissende en gezonde lucht in huis of op kantoor tijdens warme dagen, is de Inventum AC701 mobiele airco absoluut de moeite waard om te overwegen. Het is een betrouwbare, multifunctionele en energiezuinige airco die je gemakkelijk zelf kunt installeren en bedienen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Inventum AC701 - Mobiele airconditioner - Airco - 3-in-1 functie - Afstandsbediening - Tot 60 m³ - 7000 BTU - Afdichtingskit - Wit

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten