De JustCooling Mobiele Smart Airco 7000BTU review

Beoordeling: (4.3/5)

JustCooling Mobiele Smart Airco: De ideale verkoeling voor zwoele zomerdagen!

De JustCooling Mobiele Smart Airco 7000BTU is een handzame airco die je gemakkelijk verplaatst naar de ruimte waar je verkoeling nodig hebt. Met 7000BTU heeft de airco voldoende koelvermogen om kamers tot 20 vierkante meter te koelen. De airco is voorzien van een slimme functionaliteit die ervoor zorgt dat de temperatuur op peil blijft en niet te ver afwijkt. Hierdoor kun je zorgeloos werken, slapen of ontspannen in een gekoelde omgeving. Met de afstandsbediening kun je eenvoudig de temperatuur en ventilatiestand instellen. De airco heeft drie standen waarmee je de ventilatie snelheid kunt veranderen. De JustCooling Mobiele Smart Airco 7000BTU heeft ook nog eens een modern design. Het apparaat ziet er stijlvol uit en past in ieder interieur. Dankzij de wielen onder het apparaat verplaats je de airco eenvoudig van kamer naar kamer. Daarnaast beschikt het apparaat over een timer, waardoor je de airco ook zo kunt instellen dat hij op gezette tijden aan- of uitgaat. Al met al is de JustCooling Mobiele Smart Airco 7000BTU een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, handzame en slimme airco die voldoet aan al je wensen voor koeling en ventilatie.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 7000 BTU
Geschikt voor kamers tot 20m²
Energie-efficiëntieklasse A
Geluidsniveau 62 dB
Afstandsbediening Ja
Ontvochtigingsfunctie Ja
Timerfunctie Ja

De JustCooling Mobiele Smart Airco 7000BTU in één oogopslag

JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)

De JustCooling Mobiele Smart Airco 7000BTU is een slimme manier om een aangename temperatuur in huis te creëren. Door het compacte formaat is deze airco gemakkelijk te verplaatsen en te plaatsen op een gewenste plek in huis. De airco heeft een koelcapaciteit van 7000BTU en is geschikt voor ruimtes tot maximaal 20m2. De JustCooling Mobiele Smart Airco beschikt over verschillende handige functies. Zo kan de airco via de bijbehorende app op afstand bediend worden. Daarnaast kan deze airco ook gebruikt worden als luchtontvochtiger en ventilator. Hierdoor is de airco niet alleen geschikt voor de warme zomermaanden, maar kan deze ook gebruikt worden in bijvoorbeeld vochtige ruimtes. De JustCooling Mobiele Smart Airco heeft een energielabel A en is daardoor energiezuinig. Het geluidsniveau van de airco is slechts 53 decibel, wat als zeer gemiddeld wordt beschouwd. Dit zorgt ervoor dat de airco niet storend is tijdens bijvoorbeeld het slapen. Het installeren van de airco is eenvoudig en kan in een handomdraai gedaan worden. Een afvoerslang wordt meegeleverd en deze kan eenvoudig bevestigd worden aan de airco. Het waterreservoir van de luchtontvochtiger is uitneembaar en kan gemakkelijk geleegd worden. Over het algemeen is de JustCooling Mobiele Smart Airco een goede keuze voor wie op zoek is naar een compacte en gebruiksvriendelijke airco. Door de verschillende functies is deze airco niet alleen geschikt voor in de zomer, maar kan deze ook in andere seizoenen gebruikt worden. Het geluidsniveau is gemiddeld en daarom niet storend tijdens bijvoorbeeld het slapen. De airco is energiezuinig en daardoor een slimme keuze voor wie op zoek is naar een aangename temperatuur in huis zonder hoge energiekosten.

Wat vinden we goed aan de JustCooling Mobiele Smart Airco 7000BTU

JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)

- De JustCooling Mobiele Smart Airco is een krachtige airco met een capaciteit van 7000 BTU, wat zorgt voor een snelle en efficiënte koeling van ruimtes tot 20 vierkante meter.
- Het apparaat heeft een compact en modern design, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en goed in verschillende interieurs past.
- Dankzij de smart functies is de airco via een app op je smartphone of tablet te bedienen en in te stellen. Zo kun je de temperatuur, ventilatiestanden en timer instellen en de airco op afstand aan- of uitzetten.
- Het apparaat heeft een energiezuinige werking met een A energielabel en is geschikt voor zowel koelen als ontvochtigen van de ruimte.
- Met de bijgeleverde afstandsbediening is de airco ook op afstand te bedienen en kun je eenvoudig wisselen tussen de verschillende standen.
- Het apparaat is relatief stil in gebruik, wat zorgt voor een prettige en rustige omgeving.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)
Het geluidsniveau is vrij hoog, waardoor het niet ideaal is om te gebruiken tijdens het slapen of werken.
De gebruiksaanwijzing is niet heel duidelijk en kan verwarrend zijn voor sommige gebruikers.
Het apparaat is vrij groot en zwaar, waardoor het lastig te verplaatsen kan zijn voor sommige gebruikers.
De prijs is aan de hogere kant in vergelijking met andere mobiele airconditioners.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Compacte airco
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Koelt snel
  • Timerfunctie
  • Energiezuinig
  • Stille werking
Nadelen
  • Geluidsniveau kan hoger
  • Korte afvoerslang
  • Geen afstandsbediening meegeleverd

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar een mobiele airco om de warme zomers door te komen? Dan is de JustCooling Mobiele Smart Airco misschien wel iets voor u.

Met een koelvermogen van 7000 BTU kan deze airco een ruimte van 60 m³ koelen. Dit maakt het apparaat geschikt voor kamers, slaapkamers en kleinere woonkamers.

Daarnaast is de JustCooling Mobiele Smart Airco ook nog eens energiezuinig. Met een energielabel van A+ weet u zeker dat uw energiekosten niet de pan uitrijzen. Bovendien beschikt deze airco over verschillende handige functionaliteiten, zoals een timer en een afstandsbediening.

Het apparaat is eenvoudig te installeren en door het compacte formaat is het makkelijk te verplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u de airco ook op vakantie wilt gebruiken.

Let wel op dat een mobiele airco altijd wat geluid maakt. Het geluidsniveau van de JustCooling Mobiele Smart Airco is echter niet storend en vergelijkbaar met dat van een normale ventilator.

Al met al is de JustCooling Mobiele Smart Airco een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en energiezuinige oplossing voor warme zomers.

Conclusie

JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)

Na onze uitgebreide review van de JustCooling mobiele airco, kunnen we concluderen dat dit apparaat een goede keuze kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en toch effectieve oplossing om hun woning in de zomer koel te houden.

De airco heeft een vermogen van 7000 BTU, wat voldoende is om een ruimte van maximaal 20 vierkante meter snel en efficiënt te koelen. Het apparaat heeft verschillende standen, inclusief een slaapstand voor ‘s nachts en een ontvochtigingsfunctie om vocht uit de lucht te halen. Dit maakt het ook een goede keuze voor mensen die last hebben van allergieën of ademhalingsproblemen.

De airco is eenvoudig te bedienen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de voorkant van het apparaat. Het heeft ook wieltjes om het gemakkelijk te verplaatsen binnen de woning.

Een ander belangrijk voordeel van de JustCooling mobiele airco is dat het apparaat energie-efficiënt is en een A-klasse energielabel heeft. Dit maakt het een duurzame keuze voor mensen die hun energieverbruik willen verminderen en geld willen besparen op hun elektriciteitsrekening.

Echter, er zijn ook een paar kleine nadelen aan dit product. Ten eerste kan het apparaat soms wat lawaai maken wanneer het op volle toeren draait. Dit kan storend zijn voor mensen die gevoelig zijn voor lawaai. Ten tweede, hoewel het apparaat relatief eenvoudig te installeren is, kan het enige tijd duren om het goed in te stellen en te laten werken. Maar zodra het eenmaal werkt, zal je al snel merken hoe koel en comfortabel de kamer kan worden.

Al met al is de JustCooling mobiele airco een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en effectieve manier om hun woning koel te houden in de zomer. Het apparaat heeft verschillende handige functies en is energie-efficiënt. Hoewel het enkele kleine nadelen heeft, zijn deze niet voldoende om af te raden het product aan te schaffen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)

© 2023 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten