De JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco review

Beoordeling: (4/5)

De JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco: Een betaalbare airco om je door de hete zomers heen te helpen

De JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco is een degelijke en betaalbare airco die ideaal in te zetten is voor ruimtes tot 23 m2. De wieltjes onder deze mobiele airco maken dat de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco zeer eenvoudig te verplaatsen is naar een andere ruimte. Tevens heeft deze mobiele airco een 3-in-1 functie. Dit wil zeggen dat je naast een ruimte verkoelen, je de airco ook kunt gebruiken als gewone waaier en eveneens als luchtontvochtiger. Zo hoef je hier niet meerdere apparaten voor aan te schaffen en heb je aan de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco meer dan genoeg. Aangezien de mobiele airco relatief compact is, kun je deze ook heel gemakkelijk opbergen wanneer je de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco niet meer nodig bent.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 20 kg
Afmetingen 43.5 x 48 x 88 cm
Kabellengte 4 m
Energieklasse A
Vermogen 1000W
Geluid 63 dB

De JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco in één oogopslag

JustFire AIRCO7000 - Mobiele Airco

Het Nederlandse JustFire is een bedrijf dat allerlei elektronische apparaten aan haar klanten levert waarmee een huis ofwel gekoeld dan wel verwarmd kan worden. Je kunt er bij de firma op rekenen dat de producten die ze leveren van hoogwaardige kwaliteit zijn en daarnaast voor een scherpe prijs aangeboden worden. Zo ook de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco. Door voor deze mobiele airco te kiezen, heb je misschien niet een airco met de allernieuwste snufjes, maar hij doet wel precies waar je hem voor aangekocht hebt: koelen. De JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco kan met gemak vertrekken tot 23m2 koelen zonder enkel probleem. Dit is mede dankzij de 4 warmtestanden die de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco heeft.

Wat vinden we goed aan de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU

JustFire AIRCO7000 - Mobiele Airco

Als mobiele airco is de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco ideaal te gebruiken. Er is geen poespas aan en je kunt deze gewoon met een afstandsbediening of knoppen op de airco zelf bedienen. De airco kan met gemak de kleinere vertrekken verkoelen en op een aangename temperatuur houden. 
 
Als je overdag bijvoorbeeld aan het werk bent thuis, dan kun je je JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco inzetten om je thuiskantoor te verkoelen. Wanneer het dan ‘s avonds tijd is om te gaan slapen, kun je deze heel eenvoudig dankzij de handige wieltjes verplaatsen naar de slaapkamer. Daarnaast weegt de airco slechtst 20 kg en daardoor is deze ook relatief eenvoudig een verdieping hoger of lager te tillen. 
 
Wat ook een groot pluspunt aan de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco is, is dat deze een 3-in-1 functie heeft. Dit wil zeggen dat je niet langer een airco, ontvochtiger en waaier nodig bent. Bij deze mobiele airco zijn al deze functies in 1 apparaat samengebracht. Je kunt de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco inzetten als airconditioner, waaier en ontvochtigingsapparaat.
 
Deze airco is daarnaast van een energieklasse A. Dit houdt in dat dit 1 van de zuinigere airco’s is die er op de markt te verkrijgen is. De JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco produceert 63dB. Qua geluid is de airco daarmee ongeveer even luid als een wasmachine.  
 
Doordat de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco zo compact is, kun je deze zeer eenvoudig opbergen wanneer je deze niet meer nodig bent tijdens bijvoorbeeld de wintermaanden. De JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco neemt niet al te veel ruimte in beslag en is daardoor heel gemakkelijk weg te zetten. Ook is deze mobiele airco heel eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.     
 
Het is ook makkelijk dat de afvoerslang van de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco lang is. Hierdoor kun je de slang ook gebruiken bij een hoger gelegen raam of als je om een andere reden de mobiele airco niet dicht bij het raam of afvoerpunt kunt zetten. Hier helpt de kabellengte van 4 meter dan ook natuurlijk weer bij. 


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

JustFire AIRCO7000 - Mobiele Airco
Wat een klein nadeel van de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco is, is dat je niet de mogelijkheid hebt zelf de temperatuur te bepalen. Je hebt een aantal standen waar je de mobiele airco op kunt zetten, maar het is niet mogelijk om zelf een temperatuur in te stellen. 
 
Jammer genoeg heeft de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco geen WIFI functie. Hiermee zou je bijvoorbeeld als je naar huis rijdt de airco alvast aan kunnen zetten. Al is dit natuurlijk vooral een luxe probleem.
 
Aangezien de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco niet de meest krachtigere airco is, kan deze maar ruimtes tot 25m2 echt goed verkoelen. Grotere vertrekken dan dat, kan de airco niet aan. Wanneer je dus een airco nodig bent voor kleinere ruimtes, dan is de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco de ideale airco.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Handige wieltjes om de airco te verplaatsen
  • Bediening met zowel afstandsbediening als knoppen op airco
  • Ruimtes tot 25m² eenvoudig verkoelen
  • 4 warmtestanden
  • Energieklasse A
  • Lange afvoerslang en lange kabel
Nadelen
  • Koelt enkel kleinere ruimtes
  • Moeite bij extreem warm weer
  • Niet via WIFI te bedienen
  • Niet zelf de temperatuur graad instellen

Advies voor kopers

Als je een airco wilt gaan kopen, is het goed om erover na te denken voor welk vertrek of welke vertrekken je deze gaat gebruiken. Heb je namelijk een airco nodig voor grote vertrekken, dan heb je een zwaardere airco nodig dan een airco voor kleinere ruimtes. Als het op de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco aankomt, dan is dit er 1 die heel geschikt is voor ruimtes tot 25 m2 en is door de eenvoud zeer makkelijk te bedienen.

Conclusie

JustFire AIRCO7000 - Mobiele Airco

Kortom, de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco is echt een goede en degelijke mobiele airco. Je betaalt er rond de €250 voor en krijgt er veel functies die duurdere airco’s ook bieden voor terug. Deze mobiele airco is een zeer simpele versie en is heel gemakkelijk te bedienen. Als je dus een mobiele airco wilt met weinig poespas die gewoon doet waar je deze voor koopt, dan is de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco echt het juiste product voor jou.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

JustFire AIRCO7000 - Mobiele Airco

© 2023 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten