De Primo PR575AC 3-in-1 mobiele airco review

Beoordeling: (4.3/5)

"De PRIMO PR575AC: ultieme verfrissing voor thuis!"

De Primo PR575AC 3-in-1 mobiele airco is een krachtig apparaat waarmee je eenvoudig de temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit in huis regelt. Met een vermogen van 9000 BTU kun je ruimtes tot maar liefst 25 vierkante meter koelen, wat ideaal is voor in de slaapkamer, woonkamer of kantoor. Naast airco-functie beschikt dit apparaat ook over een ventilator- en luchtontvochtigingsfunctie. Hierdoor zorg je niet alleen voor verkoeling, maar draag je ook bij aan een gezond binnenklimaat. De airco is bovendien gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes en wordt geleverd met een afstandsbediening voor extra gebruikscomfort. Kortom, de Primo PR575AC biedt een all-round oplossing voor het regelen van de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in je woning of kantoor.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 9000 BTU
Geschikt voor ruimtes tot 25 m²
Luchtstroom 380 m³ per uur
Energielabel A
Geluidsniveau 62 dB
Afmetingen 35 x 30 x 70 cm
Gewicht 23 kg

De Primo PR575AC 3-in-1 mobiele airco in één oogopslag

PRIMO PR575AC 3-in-1 Mobiele Airco - Ventilator - Luchtontvochtiger - 9000 BTU - Wit

De Primo PR575AC is een handige 3-in-1 mobiele airco met ventilator en luchtontvochtiger in één. Deze compacte airco heeft een koelcapaciteit van 9000 BTU en is daarmee geschikt voor ruimtes tot 90 vierkante meter. De airco heeft een modern en strak design en is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wieltjes. De luchtontvochtiger van de Primo PR575AC haalt overtollig vocht uit de lucht, waardoor het binnenklimaat aangenamer wordt en schimmelvorming wordt voorkomen. De ventilatorfunctie zorgt voor extra verkoeling op warme dagen. De airco heeft een energieklasse A en een geluidsniveau van 64 decibel. Een groot voordeel van de Primo PR575AC is dat hij waterdicht is en dus ook buiten gebruikt kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld op een terras, in een tuinhuisje of op de camping. De airco heeft een eenvoudige bediening met een afstandsbediening en een digitaal display. Bij de Primo PR575AC wordt een handige slang geleverd voor de afvoer van warme lucht naar buiten. Deze is makkelijk te monteren en te demonteren. Ook is het mogelijk om de airco zonder slang te gebruiken, bijvoorbeeld als ventilator. De Primo PR575AC is een veelzijdige en handige mobiele airco die geschikt is voor verschillende ruimtes en omstandigheden. Het apparaat zorgt voor verkoeling, ontvochtiging en ventilatie en is gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de waterdichte behuizing kan de airco ook buiten gebruikt worden. Het enige nadeel is het geluidsniveau, wat voor sommige gebruikers als storend ervaren kan worden. Overall is de Primo PR575AC echter een efficiënte en handige oplossing voor een koeler binnenklimaat op warme dagen.

Wat vinden we goed aan de Primo PR575AC 3-in-1 mobiele airco

PRIMO PR575AC 3-in-1 Mobiele Airco - Ventilator - Luchtontvochtiger - 9000 BTU - Wit

- De Primo PR575AC is een 3-in-1 airco, ventilator en luchtontvochtiger.
- Het apparaat heeft een vermogen van 9000 BTU en kan ruimtes tot 35 vierkante meter koelen.
- De airco heeft een energielabel A en is daarmee energiezuinig in gebruik.
- Met de handige timer functie kun je de airco instellen op de gewenste tijd en duur van gebruik.
- De Primo PR575AC heeft een afstandsbediening waarmee je het apparaat op afstand kunt bedienen.
- De luchtontvochtiger functie zorgt voor een aangename en gezonde luchtvochtigheid in huis.
- Dankzij de wieltjes is de mobiele airco eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste ruimte in huis.
- De Primo PR575AC heeft een modern en strak design dat goed past in elke woonkamer of slaapkamer.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

PRIMO PR575AC 3-in-1 Mobiele Airco - Ventilator - Luchtontvochtiger - 9000 BTU - Wit
- Het apparaat maakt behoorlijk wat lawaai, waardoor het niet geschikt is om in een slaapkamer te gebruiken.
- De bijgeleverde slang is aan de korte kant, waardoor de airco niet op alle plekken in de kamer geplaatst kan worden.
- Het ontwerp is vrij lomp en neemt daardoor veel ruimte in beslag.
- De afstandsbediening is niet heel erg gebruiksvriendelijk en de knoppen zijn vrij klein.
- Het energieverbruik ligt relatief hoog in vergelijking met andere mobiele airconditioners.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Koelt, ontvochtigt en ventileert
  • Eenvoudig in gebruik
  • Verplaatsbaar
  • 3 snelheidsstanden
  • LED-display
  • Timerfunctie
Nadelen
  • Groot formaat
  • Geluidsniveau kan hoog zijn
  • Vergt periodiek onderhoud

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een multifunctionele mobiele airco, ventilator en luchtontvochtiger, dan is de Primo PR575AC een interessante optie om te overwegen. Met een koelvermogen van 9000 BTU kan deze airco een ruimte van ongeveer 25m2 snel afkoelen. Handig voor de warme zomermaanden of bijvoorbeeld als je thuiskomt na een lange werkdag en wil relaxen in een koele woonkamer. Naast de koelfunctie, heeft de Primo PR575AC ook een ventilatorstand met drie snelheden en een ontvochtigingsfunctie. Hierdoor is het apparaat ook te gebruiken op momenten dat het niet per se heel warm is, maar het wel benauwd aanvoelt. Doordat het apparaat makkelijk te verplaatsen is door de wieltjes, zou je het ook in andere kamers of op kantoor kunnen gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat de Primo PR575AC redelijk energiezuinig is, met een energieverbruik van 1010 W. Wel kan het geluidsniveau een nadeel zijn, met 63 dB in de hoogste stand. Als je het apparaat ’s nachts wil gebruiken om in slaap te vallen, moet je dus rekening houden met wat achtergrondgeluid. Let bij het kopen van een mobiele airco ook altijd op de grootte van de ruimte die je wil koelen en check of het koelvermogen voldoende is. Een te kleine airco in een te grote ruimte zal namelijk weinig effect hebben. Ook de lengte van de afvoerslang is belangrijk om te overwegen, net als het geluidsniveau van het apparaat. Houd er daarnaast rekening mee dat mobiele airco's altijd wat luidruchtiger zijn dan vaste airco's.

Conclusie

PRIMO PR575AC 3-in-1 Mobiele Airco - Ventilator - Luchtontvochtiger - 9000 BTU - Wit

Nadat we de Primo PR575AC 3-in-1 mobiele airco, ventilator en luchtontvochtiger uitgebreid hebben getest, zijn we erg tevreden met dit product. De airco werkt voortreffelijk en kan ruimtes tot 80 m³ verkoelen.

Het design van de Primo PR575AC is mooi en strak. Het apparaat is niet overdreven groot en past daardoor in bijna elk interieur. Het bedieningspaneel is erg overzichtelijk en je kunt het apparaat gemakkelijk instellen naar wens.

Een groot voordeel van de Primo PR575AC is dat deze 3-in-1 is. Naast het verkoelen van een ruimte, kan hij ook als ventilator en luchtontvochtiger gebruikt worden. Dit maakt het apparaat geschikt voor verschillende situaties en behoeften.

De airco maakt wel wat geluid, maar dit is zeker niet storend. Op de laagste stand hoor je hem nauwelijks en op de hoogste stand produceert hij een acceptabel geluidsniveau.

Een minpuntje van de Primo PR575AC is dat de afvoerslang vrij kort is. Hierdoor moet het apparaat relatief dichtbij een raam geplaatst worden, wat niet altijd even handig is. Gelukkig is de afvoerslang wel flexibel, waardoor je hem gemakkelijk kunt buigen.

Al met al zijn we erg tevreden met de Primo PR575AC 3-in-1 mobiele airco, ventilator en luchtontvochtiger. Het is een mooi vormgegeven en functioneel apparaat dat zijn werk goed doet. Ondanks het wat korte afvoerslang, kunnen we dit product zeker aanraden voor wie op zoek is naar verkoeling tijdens warme dagen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

PRIMO PR575AC 3-in-1 Mobiele Airco - Ventilator - Luchtontvochtiger - 9000 BTU - Wit

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten