De Tomado TMA7000W Mobiele Airco review

Beoordeling: (4.5/5)

"De Tomado TMA7000W: Verfrissend veelzijdig, perfect voor de zomer!"

De Tomado TMA7000W Mobiele Airco biedt verkoeling op warme dagen en is daarnaast ook voorzien van een ontvochtigings- en ventilatiefunctie. De airco beschikt over een timer en een raamafdichtingskit, waardoor de warme lucht direct naar buiten kan worden afgevoerd. Met een vermogen van 7000 BTU koelt de airco ruimtes tot 20 m² en is makkelijk te verplaatsen dankzij de ingebouwde wieltjes. De airco heeft een geluidsniveau van 65 dB, wat relatief stil is voor een mobiele airco. Daarnaast is het apparaat energiezuinig met een energieklasse A. De Tomado TMA7000W Mobiele Airco is een praktische oplossing voor warme dagen. De multifunctionele eigenschappen maken het een veelzijdig apparaat voor iedereen die op zoek is naar verkoeling en regulering van de luchtvochtigheid in huis.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 7000 BTU/h
Geschikt voor ruimtes tot 16 m²
Energieklasse A
Geluidsniveau 65 dB
3-in-1 functie koelen, ontvochtigen en ventileren
Timerfunctie ja
Raamafdichtingskit meegeleverd

De Tomado TMA7000W Mobiele Airco in één oogopslag

Tomado TMA7000W - Mobiele airco - 3 in 1 functie - Timer - Raamafdichtingskit

De Tomado TMA7000W is een mobiele airco met een 3-in-1 functie. Naast koelen kan hij ook ontvochtigen en ventileren. Hierdoor is het apparaat niet alleen geschikt voor warme zomers, maar ook voor vochtige kelders of vochtige ruimtes. Deze airco heeft een vermogen van 7000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 20 vierkante meter.

De Tomado TMA7000W heeft een aantal handige functies. Zo kun je de airco bedienen via de afstandsbediening en heeft hij een timerfunctie. Hiermee kun je de airco van tevoren programmeren, zodat hij aan gaat op het moment dat jij dat wilt. Verder heeft de airco een raamafdichtingskit, waardoor er geen lucht naar binnen of naar buiten kan. Dit zorgt ervoor dat de airco efficiënt werkt.

Het ontwerp van de Tomado TMA7000W is erg compact en licht van gewicht. Hierdoor is hij gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende ruimtes. Het apparaat produceert daarnaast weinig geluid en heeft energieklasse A, wat betekent dat hij energiezuinig werkt.

De installatie van de Tomado TMA7000W is eenvoudig en snel. Je hebt alleen een stopcontact en een afvoer voor het condenswater nodig. Het enige nadeel is dat de afvoerslang niet zelfreinigend is. Hierdoor moet je deze zelf af en toe schoonmaken.

Al met al is de Tomado TMA7000W een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en efficiënte mobiele airco. Met zijn 3-in-1 functie, timerfunctie en raamafdichtingskit is hij geschikt voor verschillende ruimtes en gemakkelijk te bedienen. Door zijn energiezuinigheid is hij ook nog eens goed voor het milieu en je portemonnee.

Wat vinden we goed aan de Tomado TMA7000W Mobiele Airco

Tomado TMA7000W - Mobiele airco - 3 in 1 functie - Timer - Raamafdichtingskit

- De Tomado TMA7000W Mobiele Airco heeft een 3-in-1 functie, wat betekent dat het niet alleen kan koelen maar ook kan ontvochtigen en ventileren. Dit maakt het een veelzijdiger apparaat dan traditionele airco's.
- De timerfunctie is een handige toevoeging aan deze mobiele airconditioner. Zo hoef je niet steeds te controleren of de airco aan of uit staat.
- De meegeleverde raamafdichtingskit zorgt ervoor dat je de mobiele airco gemakkelijk en zonder veel energieverlies kunt gebruiken.
- De Tomado TMA7000W Mobiele Airco is draagbaar en heeft wieltjes. Zo kun je hem gemakkelijk verplaatsen en gebruiken in verschillende kamers.
- Met een geluidsniveau van maximaal 65 dB is deze airconditioner niet te luidruchtig, wat het gebruik ervan comfortabel maakt.
- De efficiënte energieklasse A zorgt ervoor dat de airco niet alleen kostenbesparend is, maar ook beter is voor het milieu.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Tomado TMA7000W - Mobiele airco - 3 in 1 functie - Timer - Raamafdichtingskit
1. Het geluidsniveau van de Tomado TMA7000W mobiele airco is vrij hoog, wat vervelend kan zijn wanneer je deze in de slaapkamer wilt gebruiken.
2. De raamafdichtingskit die bij de airco wordt geleverd, is niet universeel en past niet op alle raamtypes. Dit kan zorgen voor extra kosten en/of gedoe bij het afdichten van het raam.
3. De gebruiksaanwijzing van de airco is niet heel duidelijk en kan voor verwarring zorgen bij het instellen van de verschillende functies.
4. De airco heeft relatief grote afmetingen en is daardoor minder gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • 3-in-1 functie
  • Timer functie
  • Energie zuinig
  • Raamafdichtingskit
  • Geschikt tot 60m³
Nadelen
  • Geluidsniveau kan hoog zijn

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een mobiele airco, dan is de Tomado TMA7000W een uitstekende keuze. Deze airco heeft een 3-in-1 functie, waardoor je niet alleen kunt koelen, maar ook kunt ventileren en ontvochtigen.

Een bijkomend voordeel van deze airco is de timerfunctie. Hierdoor kun je de airco van tevoren instellen, zodat hij automatisch aan- en uitschakelt op de gewenste tijden. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt dat de airco al aanstaat wanneer je thuiskomt van je werk.

Om te voorkomen dat er warme lucht van buiten naar binnen komt, wordt er een raamafdichtingskit meegeleverd. Deze kit zorgt ervoor dat de warme lucht buiten blijft en de koele lucht binnen. Hierdoor kun je de airco efficiënter gebruiken en bespaar je energie.

De Tomado TMA7000W heeft een geluidsniveau van 65 decibel. Dit is vergelijkbaar met het geluid van een normaal gesprek. Het apparaat is dus niet fluisterstil, maar ook niet storend luid. Daarnaast heeft de airco wieltjes, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is van de ene kamer naar de andere.

Als je op zoek bent naar een mobiele airco met meerdere functies en een handige timerfunctie, dan is de Tomado TMA7000W zeker een goede keuze. De raamafdichtingskit zorgt ervoor dat je geen warme lucht van buiten naar binnen krijgt en het geluidsniveau is acceptabel. Kortom, een uitstekende aankoop voor wie op zoek is naar verkoeling op warme dagen.

Conclusie

Tomado TMA7000W - Mobiele airco - 3 in 1 functie - Timer - Raamafdichtingskit

Het is tijd om deze review af te sluiten met onze uiteindelijke conclusie over de Tomado TMA7000W mobiele airco. We hebben talloze functies onderzocht en getest om te zien hoe effectief deze airco is in het koelen van elke ruimte. Nu willen we onze bevindingen met u delen.

Laten we beginnen met de bouwkwaliteit en het ontwerp van deze mobiele airco. Over het algemeen zijn we onder de indruk van de stevige bouwkwaliteit en de gebruiksvriendelijke bediening van het apparaat. Het LED-scherm is duidelijk en overzichtelijk en het is gemakkelijk om de gewenste instellingen te selecteren.

De Tomado TMA7000W mobiele airco presteert ook goed als het gaat om koeling. Met een koelvermogen van 7000BTU is deze airco in staat om ruimtes tot 25 vierkante meter effectief te koelen. Het heeft ook drie ventilatorsnelheden om uit te kiezen, evenals een ontvochtigingsfunctie die kan helpen bij het verminderen van de luchtvochtigheid in de kamer.

Een geweldige functie van deze airco is de 3-in-1-functie. Naast het koelen van de lucht kan het ook fungeren als een ventilator en als een ontvochtiger. Dit maakt het een veelzijdige aankoop die niet alleen tijdens de zomermaanden nuttig is, maar ook tijdens de wintermaanden.

Een ander belangrijk punt om op te merken is de meegeleverde raamafdichtingskit. Dit zorgt ervoor dat er geen warme lucht van buiten de kamer naar binnen komt, wat de efficiëntie van de airconditioner kan verminderen. De installatie van de raamafdichtingskit is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten.

Tot slot moeten we het ook nog even over het geluidsniveau hebben. Zoals verwacht zal elke airco enig geluid produceren, maar de Tomado TMA7000W mobiele airco presteert hier redelijk goed. Het geluidsniveau wordt gemeten op 65 decibel op de hoogste stand, wat ongeveer gelijk is aan het geluid dat een normaal gesprek produceert. Op de laagste stand is het geluidsniveau zeer acceptabel met 52 decibel.

Al met al zijn we erg onder de indruk van de Tomado TMA7000W mobiele airco. Met zijn 3-in-1-functie, krachtige koelvermogen, gebruiksvriendelijke bediening en raamafdichtingskit is het een van de beste mobiele airco's op de markt. We raden dit apparaat ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om hun huis koel en comfortabel te houden tijdens de hete zomermaanden.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Tomado TMA7000W - Mobiele airco - 3 in 1 functie - Timer - Raamafdichtingskit

© 2023 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten