De Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco review

Beoordeling: (4/5)

De Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco: Voor de nodige verkoeling op de hete zomerdagen!

Als je op zoek bent naar een goede, maar toch voordelige mobiele airco dan is de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco de juiste airco voor jou. Deze mobiele airco is erg eenvoudig in het gebruik en is geschikt om in te zetten voor ruimtes tot 22m². Dankzij de wieltjes die onder de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco zitten, kun je deze zonder grote problemen verplaatsen. Daarnaast is de airco ook nog eens mooi compact en daardoor simpel op te bergen tijdens de wintermaanden. Het is met deze Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen tussen de 16 en 31 graden. Dit is wel zo fijn als je te maken hebt met de tropische dagen die we de laatste jaren in de zomer hebben.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 18 kg
Afmetingen 32 x 37.3 x 87.8 cm
Kabellengte 1.5 m
Energieklasse A
Vermogen 785 Watt
Geluid 65 dB

Wat vinden we goed aan de FlinQ Slimme Mobiele Airco 9000 BTU

Tristar mobiele airco AC-5477 - Airconditioner 3-in-1 - 7000 BTU - Wit

De Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco is een prima airco die veel te bieden heeft. Zo heeft deze airco 3 bruikbare functies. Je kunt de airco gebruiken om ruimtes te verkoelen door middel van airconditioning. Daarnaast is het mogelijk de airco als waaier te gebruiken en een heerlijk windje kan creëren. Tevens kan de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco de lucht drogen. Dankzij deze laatste functie heb je geen droge en drukkende lucht meer in huis en hierdoor kun je ook de temperatuur in de ruimte lager houden. 
 
Het handige aan de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco is dat je zelf de temperatuur in kunt stellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening of de bedieningsknoppen op de airco zelf kun je de temperatuur tussen de 16 en 31 graden instellen. De airco zorgt er dan voor dat de lucht in de ruimte tot de ingestelde temperatuur gebracht wordt en ook gehouden wordt. De Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco heeft 2 snelheidsstanden die je met zowel de afstandsbediening als de knoppen op de airco zelf kunt instellen. 
 
Aangezien de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco slechts 18 kg weegt, is deze heel makkelijk op te bergen wanneer je deze niet meer nodig bent. De wieltjes zorgen ervoor dat de airco in meerdere vertrekken te gebruiken is. Als je bijvoorbeeld overdag de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco in je thuiskantoor wilt gebruiken en ‘s avonds voor de slaapkamer kun je deze zeer eenvoudig verplaatsen. Tevens is de airco relatief compact en heeft deze niet al te veel ruimte nodig. 
 
Met de handige timer kun je instellen wanneer je wilt dat de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco in of uitschakelt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de airco een half uur voordat je thuis bent, of een uur voordat je gaat slapen aangaat en zo de temperatuur naar aangename nummers brengen. 
 
Ook is het een groot pluspunt dat de airco het energielabel A heeft. Dit geeft aan dat de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco niet heel veel energie gebruikt.   
 
De Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco kost €279,- en is daarmee 1 van de meest betaalbare mobiele airco’s op de markt. Met deze mobiele airco krijg je echt waar voor je geld en kun je erop vertrouwen dat deze je door de tropische maanden heen helpt.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Tristar mobiele airco AC-5477 - Airconditioner 3-in-1 - 7000 BTU - Wit
De kabel van de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco is slechts 1.5m en dit had wel iets langer mogen zijn. Ook de luchtafvoerbuis had wat langer mogen zijn, deze is eveneens 1.5m.  
 
Het is jammer dat de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco maar enkel voor ruimtes tot 22 m² is. Hierdoor is de mobiele airco alleen in kleinere ruimtes te gebruiken en heeft voor de grotere ruimtes niet genoeg kracht. 
 
Op de hoogste stand is de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco best luidruchtig. Dan is het het beste om deze op tijd aan te zetten, als je bijvoorbeeld de slaapkamer wilt verkoelen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Te bedienen met afstandsbediening en knoppen
  • Wieltjes om de airco makkelijk te verplaatsen
  • Ruimtes tot 25m² eenvoudig verkoelen
  • Koelen, Ventileren en ontvochtigen
  • 2 snelheidsstanden
  • Zuinige airco: Energieklasse A
  • Zelf de temperatuur instellen
Nadelen
  • Koelt enkel kleinere ruimtes
  • Maakt veel lawaai op de hoogste stand
  • Korte kabel en korte luchtafvoerslang

Advies voor kopers

Voor je een airco aanschaft, is het verstandig te kijken waar je deze precies voor nodig bent. Wil je namelijk een kleinere of juist een grotere ruimte op de juiste temperatuur brengen en houden? Hier moet je het type apparaat wel op aanpassen natuurlijk. De Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco is een erg goede airco voor kleinere ruimtes die voor een zeer scherpe prijs aan te schaffen is. Je kunt deze mobiele airco inzetten voor ruimtes tot 22 m² en deze op een temperatuur tussen de 16 en 31 graden brengen.

Conclusie

Tristar mobiele airco AC-5477 - Airconditioner 3-in-1 - 7000 BTU - Wit

De Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco is een zeer goede airco voor een goede betaalbare prijs. De wieltjes zijn handig om de airco te verplaatsen en aangezien deze niet zwaar is en ook mooi compact is, is deze goed op te bergen. De airco verbruikt ook niet veel energie en draagt het energielabel A. Met de Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele airco heb je alle voordelen van een dure airco, maar dan voor een zeer vriendelijke prijs.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Tristar mobiele airco AC-5477 - Airconditioner 3-in-1 - 7000 BTU - Wit

© 2022 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten