De Whirlpool PACB212HP mobiele airco review

Beoordeling: (4.2/5)

"Verkoeling overal waar je gaat met de Whirlpool PACB212HP mobiele airco: een uitgebreide review"

De Whirlpool PACB212HP mobiele airco is perfect voor de warme zomermaanden wanneer de temperatuur binnen ondraaglijk wordt. Deze airco heeft twee verschillende ventilatiestanden en een koelvermogen van tot wel 3.5 kW, wat hem geschikt maakt voor kamers tot wel 105 m³. De PACB212HP is eenvoudig te bedienen en beschikt over een handige afstandsbediening. Bovendien is de airco voorzien van een handvat en wieltjes, zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Met deze mobiele airco van Whirlpool kun je genieten van een aangename binnentemperatuur zonder dat je ingewikkelde en dure installaties hoeft te verrichten. Met zijn strakke design en hoge koelvermogen is deze airco een echte aanwinst voor elk huishouden. Bovendien is de PACB212HP niet alleen geschikt voor het koelen van de lucht, hij kan ook dienen als ontvochtiger. Dit maakt deze mobiele airco perfect geschikt voor mensen die last hebben van vochtproblemen binnenshuis. Al met al is de Whirlpool PACB212HP mobiele airco een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en multifunctionele airco voor thuis of op kantoor.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Koelvermogen 12.000 BTU
Geluidsniveau 50 dB
Energieverbruik 1,35 kW/h
Koelmiddel R290
Afstandsbediening Ja
Ontvochtigingsfunctie Ja
Luchtstroom 360 m³/h

De Whirlpool PACB212HP mobiele airco in één oogopslag

Whirlpool PACB212HP - Mobiele Airco

De Whirlpool PACB212HP Mobiele Airco is een krachtige en efficiënte oplossing voor warme dagen. Met een koelcapaciteit van 12.000 BTU kan deze airconditioner ruimtes van maximaal 30 vierkante meter verkoelen. Dit maakt hem perfect voor gebruik in bijvoorbeeld slaapkamers, kleine woonkamers of home offices. De PACB212HP heeft een energieklasse A, waardoor hij relatief zuinig is in gebruik. Hij beschikt bovendien over een energiebesparingsfunctie die de temperatuur automatisch aanpast aan de omstandigheden in de ruimte. De airco is voorzien van een handige afstandsbediening, waarmee de temperatuur eenvoudig te regelen is. Ook beschikt hij over een timerfunctie waarmee je de airco automatisch aan en uit kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de airco ’s nachts uitgaat als het wat koeler wordt en zich ’s ochtends weer inschakelt. Het compacte ontwerp van de PACB212HP maakt hem bijzonder geschikt voor mobiel gebruik. Dankzij de handvatten en de zwenkwieltjes is hij gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. De airco beschikt bovendien over een afvoerslang die warme lucht naar buiten afvoert. Hiervoor kun je gebruik maken van het bijgeleverde raamdoorvoerstuk. Een bijkomend voordeel van de PACB212HP is dat hij niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen. Zo kun je de airco het hele jaar door blijven gebruiken. De verwarmingsfunctie heeft een capaciteit van 3000 Watt, waardoor hij ook geschikt is voor het verwarmen van wat grotere ruimtes. Kortom, de Whirlpool PACB212HP Mobiele Airco is een krachtige, efficiënte en veelzijdige oplossing voor warme en koude dagen. Dankzij de handige functies en het compacte ontwerp is hij bijzonder geschikt voor gebruik in kleine tot middelgrote ruimtes.

Wat vinden we goed aan de Whirlpool PACB212HP mobiele airco

Whirlpool PACB212HP - Mobiele Airco

1. De Whirlpool PACB212HP mobiele airco heeft een koelvermogen van 12.000 BTU waardoor hij geschikt is voor ruimtes tot 30 vierkante meter.
2. Het apparaat is voorzien van een slimme slaapfunctie waardoor hij automatisch minder hard gaat koelen wanneer je slaapkamer eenmaal is afgekoeld, zo kun je zonder overlast van het geluid blijven genieten van een aangename temperatuur.
3. De airco is fluisterstil, zo kun je in alle rust slapen, werken of ontspannen zonder dat het geluid van de airco je stoort.
4. Dankzij de wieltjes en het handvat is de airco eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste locatie.
5. Het apparaat heeft een energieklasse A, wat betekent dat het energieverbruik relatief laag is. Hierdoor bespaar je op je energierekening en draagt de airco bij aan een beter milieu.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Whirlpool PACB212HP - Mobiele Airco
- Het geluidsniveau van de mobiele airco is vrij hoog, waardoor het moeilijk wordt om bijvoorbeeld te slapen in dezelfde kamer.
- De handleiding is niet erg duidelijk en kan veel verbeterd worden om gebruikers te helpen het apparaat op de juiste manier te gebruiken.
- De luchtuitlaat is niet erg flexibel, wat kan leiden tot ongemakkelijke situaties waarbij de koele lucht niet naar de juiste plek wordt geleid.
- De prijs van de mobiele airco is vrij hoog vergeleken met andere vergelijkbare modellen op de markt. Dit kan voor sommige mensen een belemmering zijn om het product te kopen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Krachtige koeling
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Drie ventilatiestanden
  • Efficiënt energieverbruik
  • Eenvoudig te bedienen
  • Inclusief afstandsbediening
Nadelen
  • Maakt wat geluid
  • Moet regelmatig geleegd worden
  • Relatief zwaar
  • Niet geschikt voor grote ruimtes

Advies voor kopers

Als je warme zomers hebt en je wilt graag verkoeling in huis, dan is een mobiele airco wellicht iets voor jou. De Whirlpool PACB212HP mobiele airco is een goede optie om te overwegen.

Met een koelcapaciteit van 12.500 BTU kan deze airco ruimtes tot 35 vierkante meter koelen. Bovendien heeft het apparaat ook een ontvochtigingsfunctie en een ventilator-stand.

Een groot voordeel van deze mobiele airco is dat het weinig geluid maakt tijdens gebruik. Dit zorgt ervoor dat je de airco kunt gebruiken zonder dat je continu wordt gestoord door het geluid.

Het apparaat is ook gemakkelijk te verplaatsen met de wieltjes en heeft een handige opbergvak voor de afstandsbediening en de stroomkabel.

Houd er wel rekening mee dat deze mobiele airco vrij groot is en iets meer ruimte in beslag neemt in vergelijking met andere mobiele airco's. Daarnaast heeft het apparaat een relatief hoog energieverbruik, dus het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het gebruik.

Al met al is de Whirlpool PACB212HP een goede keuze als je op zoek bent naar een krachtige en stille mobiele airco die geschikt is voor middelgrote tot grote ruimtes.

Conclusie

Whirlpool PACB212HP - Mobiele Airco

De Whirlpool PACB212HP Mobiele Airco is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en krachtige airconditioner. Met zijn koelvermogen van 12.000 BTU is hij geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter, wat hem perfect maakt voor gebruik in elke kamer in huis. Het apparaat beschikt over verschillende handige functies die het gebruiksgemak verhogen. Zo heeft het een ingebouwde timer waarmee je de airco kunt instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd, handig voor als je wilt inslapen in een koele ruimte. Verder beschikt het over een afstandsbediening waarmee je de airco eenvoudig kunt bedienen, zelfs vanaf de bank. Een ander groot voordeel van de Whirlpool PACB212HP Mobiele Airco is dat hij erg energiezuinig is. Hij heeft een energie-efficiëntieklasse van A, wat betekent dat hij weinig stroom verbruikt en dus goed is voor het milieu én voor je energierekening. Wat de prijs betreft, is de Whirlpool PACB212HP Mobiele Airco zeker niet goedkoop. Maar als je bedenkt dat je hiermee jarenlang voorzien bent van verkoeling in de zomer, is het de investering zeker waard. Een nadeel van de airco is dat hij nogal zwaar is, waardoor het niet heel eenvoudig is om hem te verplaatsen. Ook maakt hij redelijk wat geluid, wat voor sommigen een nadeel kan zijn als ze in stilte willen werken of slapen. Al met al is de Whirlpool PACB212HP Mobiele Airco een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare en krachtige verkoeling voor in huis. Met zijn handige functies en energiezuinige werking is hij de investering zeker waard.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Whirlpool PACB212HP - Mobiele Airco

© 2024 Mobiele Airco Gids, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten